Oana Zavoranu

Prima pagină » Noutăţi » Actualităţi » Oana Zavoranu

Oana Zavoranu se afla la un pas de a-si pune semnatura pe contractul cu postul de televiziune Romantica TV, ce se va lansa in primavara sub conducerea lui Teo Trandafir. Deoarece refuza orice fel de cenzura dupa experienta neplacuta pe care a avut-o cu trustul Media Pro, pe vremea cand juca roluri negative in telenovelele de pe Acasa, Oana isi negociaza clauzele numai in prezenta avocatilor.

Desi a avut oferte venite din partea a nici mai mult, nici mai putin de cinci televiziuni – TVR, Romatica TV, B1TV, OTV si Antena 2 – Oana Zavoranu pare sa se fi hotarat. In momentul de fata, ea se afla pe ultima suta de metri privind semnarea unui acord cu trustul Realitatea Media. Sotia lui Pepe are pregatite si doua formate, unul de emisiune talk-show si altul de telenovela, pentru care a colaborat cu Valeriu Lazarov.

Inainte insa de a le demara sub sigla Romantica TV, Oana vrea sa se asigure ca nu va mai trece prin ce a trecut ca angajata a trustului Media Pro: “Acum cant si sunt implicata si in politica. Asadar, ar fi inacceptabil sa mi se impuna un contract de exclusivitate cu un anume post de televiziune.

Cariera mea depinde in acest moment, in mare parte, de aparitiile mele publice. Pe vremea cand eram la Acasa, nu aveam voie sa raspund nici macar la intrebari legate de vreme si, ceea ce m-a socat, aveam nevoie de un milion de aprobari sa apar pe PRO TV, pe care le obtineam foarte rar. Mi s-a interzis, de pilda, sa apar intr-un episod la Vacanta Mare sau sa merg la Teo, sub pretextul ca avem “chestii serioase” de facut”. Asadar, chiar de la prima intalnire cu mai marii de la Realitatea, Oana s-a prezentat insotita de avocat. Se pare ca actul pe care se pregateste sa-l semneze va avea parte de ceva modificari. Potrivit unor apropiati ai vedetei, aceasta ar fi solicitat reformularea unor clauze interpretabile privind libertatea sa de exprimare pe alte posturi de televiziune, lucru care se afla in derulare. Deci, cu un contract “de bun simt”, Oana Zavoranu are toate sansele sa inceapa anul la Romantica TV .

sursa : www.cinematex.ro

Evenimente Recomandate
Symphony X confirmati la Posada Rock Festival 2024

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 12 iulie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9749 RON
GBP 1 x GBP = 5,9053 RON
USD 1 x USD = 4,5873 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 12 iulie 2024

Acum la Bucureşti
25 °C

Cer senin

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner