Ombladon (Parazitii) lanseaza un nou album,

Bogdan Ionut Pastaca (Ombladon de la Parazitii) pregateste lansarea celui de-al doilea album solo, intitulat "Cel mai prost din curtea scolii", personaj ce ar putea fi romanul care tocmai a intrat in Europa, dupa cum a declarat pentru NewsIn artistul. Albumul, care contine 17 piese, urmeaza sa apara pe piata la sfarsitul acestei luni. Pentru moment, artistul a terminat de filmat primul videoclip, la piesa "Noapte buna, Bucuresti".

"Am turnat la Vulcanii Noroiosi din Buzau si pe cateva strazi laturalnice din Capitala", a spus Ombaldon. "Clipul este filmat pe pelicula si se afla acum in postproductie". "Cel mai prost din curtea scolii", care are mesaje politice si sociale, este primul material discografic de autor. "Totul, de la sound, la versuri, este creatia mea. Este un album 100% compus de mine", a spus Ombladon.

Ombladon se afla la cel de-al doilea album solo, dupa ce, in 2004, a lansat "Condoleante". Artistul a primit, in acelasi an, la Roma, premiul "Best Romania Act" pentru track-ul "Egali din nastere". De asemenea, "Condoleante" a fost considerat de catre MTV Romania cel mai bun album hip-hop al anului. Din 1994, cantaretul face parte din trupa hip-hop Parazitii, alaturi de care a editat alte zece materiale discografice. Ombladon lucreaza, in paralel, si la un nou album Parazitii, ce va fi lansat in august 2007.

Ti-a placut articolul ? Nu uita de share: