Omelette în deschidere la Lazy Monday

Prima pagină » Noutăţi » Evenimente » Omelette în deschidere la Lazy Monday

Omelette cântă în deschiderea britanicilor de la James și Public Service Broadcasting în cadrul Lazy Monday, luni, pe 11 iulie 2016, la Teatrul de Vară din Herăstrău. “Unul dintre proiectele alea care răsar peste noapte, fără să remarci, și dupa două sau trei săptămâni îți acaparează urechile sau playlist-ul personal” (Cultartes), cei de la Omelette își încep recitalul la ora 19:15, urmați de Public Service Broadcasting. Porțile Teatrului de Vară din Herăstrău se deschid la ora 18:30.

Omelette este o trupă de synth-pop/ synth-punk cu influențe din anii 80 și cu accente electronice personale moderne. Formați în 2015, Omelette aduc prin muzica lor o energie specială, cu vibrații puternice și chef de dans, însoțite de video proiecții în timpul show-urilor live. Membrii trupei sunt Dez (voce și compoziție), Alin Zăbrăuţeanu (compoziție și sound production), Vali Chincişan (artist vizual). Trupa a lansat patru videoclipuri:

With a Rose with a Fire:

Hello:

Be Kind For Real:

și Kissing – ultimul a intrat rapid pe radiourile și televiziunile naționale:

Omelette este al doilea proiect muzical al lui Dez și Alin. Cu primul, Jazzadezz, au lansat două albume: Inimani Mal (2008) și Panta Rhei (2010). Vali Chincişan este VJi încă din 2004 și a câștigat premiul pentru “Cel Mai Bun Film Românesc” la Animest în 2009.

Lazy Monday a inventat cea mai bună zi de luni a anului și va aduce pe 11 iulie trei concerte într-o singură seară la Teatrul de Vară Herăstru: James, Public Service Broadcasting și Omellette. Parteneri media: Prima Tv, Magic FM, Hit Music Channel, Music Channel România, Cațavencii, Nine O’Clock, România Liberă, Cine Globe, Blitz TV, infestival.ro, Cooperativa Urbană, Suburban Magazine, orasulm.eu, Best-event.ro, Urban.ro, Iconcert.ro, Vinsieu.ro, Iconcert.ro, 220.ro, Umblat.ro, Bestmusic.ro, Metalhead.ro, Musicnights.ro.

Biletele sunt disponibile pe LazyMonday.ro.  Pot fi procurate la următoarele categorii de preț, în funcție de distanța față de scenă: Cat. II (făra loc) – 175 lei, Cat. I – 200 lei, Cat. VIP – 220 lei.

Pentru mai multe informații ne puteți contacta la info(at)lazymonday(punct)ro

https://www.facebook.com/events/1668781640051718/

www.facebook.com/aLazyMonday

www.instagram.com/alazymonday

www.lazymonday.ro

Evenimente Recomandate
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 12 iunie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9767 RON
GBP 1 x GBP = 5,8931 RON
USD 1 x USD = 4,6295 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 12 iunie 2024

Acum la Bucureşti
22 °C

Ploaie ușoară

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner