Oneproduction presents Ramona

Prima pagină » Noutăţi » Actualităţi » Oneproduction presents Ramona

Oneproduction va prezinta primul produs creat de la concept la finalizarea sa de o echipa romaneasca 100% si absolut independenta.

Fara sa aiba girul unei mari corporatii in spate, Oneproduction vrea sa aduca pe ecranele televizoarelor clipuri de calitate si pe rafturile magazinelor de muzica talente care sa nu dispara peste vara.
Asa ca primul pas a fost gasirea unui talent care sa permita crearea unui produs intr-adevar calitativ cu tot ce inseamna el: cantari live, look bun si cat mai multa ambitie.

Ramona ( foto atasat) s-a distins din multime in primul rand prin talent si in al doilea rand prin modestie. Abia dupa ce i s-a spus ca va fi subiectul unui nou proiect muzical a dezvaluit faptul ca nu e la prima incercare. Intr-adevar, Ramona a facut parte din Scoala Vedetelor si a primit multe premii si trofee la festivaluri de muzica nationala. Incurajari care i-au dat aripi mai departe pentru cele 2 aparitii pe scena Festivalului de la Mamaia si o aparitie pe scena Cerbul de Aur.

Dar asteptarea a avut beneficiile ei, asa cum spune si Ramona :” Sunt in lumea asta de ceva timp, asa ca nu sunt usor de corupt…am fost martora la multe situatii de compromis pe care eu nu le-as putea experimenta pe pielea mea. Asa ca am preferat sa iau o pauza, sa stau in umbra pana vor aparea oamenii in mana carora sa am incredere sa-mi las modelata cariera”

Si pentru ca lumea e mica, Ramona a avut sansa ca piesa ei de debut sa fie ascultata de Mihai (Negrutzu) de la 3SE care a acceptat sa colaboreze cu “pustoaica cu zambet de milioane” chiar de la prima piesa.
Asa se explica fotografia cu Ramona si Mihai, facuta chiar la filmarea clipului “In doi”.

Filmarile s-au facut gratie firmei BlueAir atat in Austria, Romania cat si in Olanda si clipul este deja disponibil pe canalele de televiziune de specialitate.

Cat de curand Ramona promite sa va surprinda cu primul ei album, in care promite ca se va dezvalui total.
Muzical, bineinteles…

Evenimente Recomandate
Symphony X confirmati la Posada Rock Festival 2024

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 18 iulie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9681 RON
GBP 1 x GBP = 5,9215 RON
USD 1 x USD = 4,5404 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 18 iulie 2024

Acum la Bucureşti
32 °C

Ploaie ușoară

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner