ONSLAUGHT: Trash metal britanic la Rockstadt Extreme Fest 2019

Prima pagină » Noutăţi » Actualităţi » ONSLAUGHT: Trash metal britanic la Rockstadt Extreme Fest 2019

ONSLAUGHT, veteranii trash metal-ului britanic, vin la Rockstadt Extreme Fest 2019, care va avea loc intre 1 – 4 august 2019 la poalele Cetatii Rasnov.

Bazele ONSLAUGHT au fost puse de Nige Rockett si Steve Grice in Bristol, in 1982, proiectul stand initial sub semnul influentelor hardcore punk pentru ca apoi sa vireze direct catre sound-ul trash metal. Dupa cateva schimbari de componenta si o despartire, trupa a redevenit activa din 2005 pentru a-si intregi palmaresul muzical. Ultima modificare de formula a avut loc in 2018 pentru a aduce un „sound complex, mult mai puternic si agresiv ca pana acum”, potrivit declaratiilor date de Rockett pentru publicatia Blabbermouth.

Albumul de debut al grupului, „Power from Hell” (1985), a marcat turnura clara de la punk catre melodii cu puternice influente heavy metal, cu versuri marcate de teme satanice si un sound intunecat. La numai un an distanta a urmat cel de-al doilea material, intitulat „The Force”, lansare care a fost insotita de un turneu alaturi de nume ca Motörhead, Exciter, Girlschool, Kreator, Nuclear Assault, Agent Steel, Angel Dust, Exumer, Messiah, Sabbat sau Anthrax.

In ciuda modificarilor dese ale componentei trupei, in 1989 apare „In Search of Sanity”, cel de-al treilea material, care a ajuns pe locul 46 in topurile britanice si a fost urmat de un turneu de un an, alaturi de trupe precum Annihilator, Xentrix, Slammer, the Crumbsuckers, Horse, Drunken State sau Dead On.

2007 aduce un nou material, „Killing Peace”, pentru ca in 2009, Onslaught sa inregistreze un album live care include show-ul sustinut in cadrul Damnation Festival din Leeds. A urmat „Sounds of Violence” (2011) si „VI” (2013), lansari completate de Thrash Invasion tour, tur de forta care a inclus show-uri in SUA, Canada, Brazilia, Chile si alte tari din America de Nord si de Sud. In prezent, trupa lucreaza la cel de-al saptelea album ce urmeaza sa fie lansat in cursul acestui an.

Pe scena de la poalele Cetatii Rasnov, ONSLAUGHT (Marea Britanie), vor urca alaturi de Accept (Germania), Crystal Lake (Japonia), Sworn Enemy (SUA), Soilwork (Suedia), Dimmu Borgir (Norvegia), Bloodbath (Suedia), Clawfinger (Suedia), 1349 (Norvegia), Mortem (Norvegia), Bölzer (Elvetia), Mgła (Polonia), Candlemass (Suedia), Paradise Lost (Marea Britanie), Hypocrisy (Suedia), Asphyx (Finlanda), Unearth (SUA), Adept (Suedia), Schammasch (Elvetia), Ektomorf (Ungaria) si de Korpiklaani (Finlanda). Noi nume de pe scena muzicala internationala vor fi anuntate in curand.


Abonamentele pentru editia 2019 s-au pus in vanzare in reteaua iaBilet si pe iabilet.ro.

Perioadele de vanzare a abonamentelor la REF 2019 sunt:

  • Pre-sale 6: include 1.000 de abonamente cu pretul de 360 lei/ buc., valabil pana la epuizare, dar nu mai tarziu de 16 iunie 2019;
  • Dupa data de 16 iunie 2019 si in timpul festivalului abonamentele vor costa 390 lei/ buc.

 

Pentru Rockstadt Extreme Fest 2019 vor fi disponibile si bilete pe zi, care vor fi puse in vanzare aproximativ cu 1 luna inainte de inceperea festivalului la pretul de 220 lei. Mai multe detalii despre acestea vor putea fi oferite in la acel moment.

Copiii cu varste de pana la 12 ani vor avea acces gratuit in interiorul festivalului daca vor fi insotiti de un parinte sau tutore legal cu abonament sau bilet valid.

Cea de-a saptea editie a Rockstadt Extreme Fest, unul din cele mai importante evenimente metal din Europa de Sud Est si cel mai cunoscut festival de metal din Romania, va avea loc la poalele Cetatii Rasnov – terenul de Biatlon de la baza cetatii.

 

Facebook event Rockstadt Extreme Fest 2019:

http://bit.ly/RockstadtExtremeFest2019_FacebookEvent

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 23 februarie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9769 RON
GBP 1 x GBP = 5,8121 RON
USD 1 x USD = 4,5843 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 23 februarie 2024

Acum la Bucureşti
14 °C

Nori împrăștiați

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner