Otherside publica un videoclip live pentru piesa “Don’t Call Me Again”

Prima pagină » Noutăţi » Actualităţi » Otherside publica un videoclip live pentru piesa “Don’t Call Me Again”

Eclectică, inteligentă și cu un vibe futurist, muzica Otherside este o apariție proaspătă și promițătoare în peisajul muzical de la noi. Cu albumul de debut „Neverending” lansat recent, trupa se pregătește acum de concertul pe care-l va susține pe 8 aprilie 2016 în cadrul Overground Nights #3 la Fratelli Studios, București. Până atunci, iată un nou videoclip live filmat într-o sesiune de studio pentru piesa „Don’t Call Me Again” apărută și pe album:

Otherside – Don’t Call Me Again (live session @ SAE)

Pe Otherside urmează să-i vedem live vineri, 8 aprilie 2016, la Fratelli Studios în cadrul evenimentului Overground Nights #3. Alături de ei vor mai urca pe scenă Lucia și Golan, iar biletele se pot cumpăra online în rețeaua www.iabilet.ro.

Proiectul Otherside a luat naștere anul trecut și are deja o bogată experiență live, urmând să fie prezent și pe scenele unor importante festivaluri din această vară. Cu un single lansat în SUA și un prim album ce sfidează orice așteptări despre cum ar trebui să sune muzica electro, Otherside reușesc să îmbine momente chill, introspective, cu o explorare îndrăzneață a texturilor sonore și o energie demnă de orice dance floor care se respectă.

Otherside – Neverending (OS session)

„Este prima dată în viața mea când am făcut doar ceea ce am simțit, nu mi-am reprimat creativitatea ci mi-am urmat intuiția pana la capăt și nu m-a interesat nimic altceva. Am modificat piesele de multe ori până am ajuns la forma finală – au fost zile în care eram inspirat, productiv, și zile în care simțeam că nu sunt în stare să fac nimic și că nu voi putea duce albumul la bun sfârșit. Cu toate astea nu mi-am pierdut speranța, l-am făcut și a ieșit mai bine decât îmi imaginam. Otherside pentru mine înseamnă pasiune, încredere, schimbare și un nou început.” – Victor, solist și compozitor Otherside

Primul album Otherside, intitulat „Neverending”, este disponibil pentru download gratuit (pay what you want) pe pagina de Bandcamp a formatiei – http://othersidemusic.bandcamp.com.

Biletele pentru concertul de vineri se pot cumpăra online în rețeaua http://www.iabilet.ro.
http://www.othersidemusicofficial.com
http://fb.com/othersidemusicofficial

Evenimente Recomandate
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 12 iunie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9767 RON
GBP 1 x GBP = 5,8931 RON
USD 1 x USD = 4,6295 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 12 iunie 2024

Acum la Bucureşti
24 °C

Ploaie ușoară

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner