P. Diddy – vedeta la Hollywood

Cantaretul Sean "Diddy" Combs, gazda show-ului "Making The Band", difuzat la MTV, de luni pana vineri, de la ora 9.00, isi doreste, mai nou, un rol in pelicula Sex And The City. Dupa ce a avut cateva aparitii pe marele ecran, precum Monster’s Ball sau Carlito’s Way: The Rise to Power (2005), rapper-ul s-a hotarat: va lupta pentru a cuceri lumea filmului. "Diddy isi doreste foarte tare sa demonsteze ca este un bun actor. El este acum in discutii cu realizatorii de la Sex And The City pentru un posibil rol", a declarat un angajat al rapper-ului. Mult asteptatul film Sex and the City: The Movie vine in continuarea serialului tv si va fi lansat in cinematografe in aceasta vara, avandu-le in rolurile principale pe cele patru actrite cu care deja ne-am obisnuit: Sarah Jessica Parker, Kim Catrall, Cynthia Nixon si Kristin Davis. 

Ultima aparitie a lui Sean "Diddy" Combs intr-un film, este rolul din serialul american A Raisin in the Sun, lansat pe micile ecrane pe 25 ferbruarie. Filmul spune povestea unei familii de culoare din anii ‘50, care dupa ce se muta intr-un cartier al orasului Chicago, trebuie sa faca fata saraciei, rasismului si propiilor conflicte interioare in lupta lor pentru o viata mai buna. Scenariul serialului a fost adaptat dupa o piesa de teatru a lui Lorraine Hansberry.

Criticii au catalogat insa, prestatia rapper-ului drept jenanta si patetica, P.Diddy nereusind sa-si intre in rol deloc.

Ti-a placut articolul ? Nu uita de share: