Pain concerteaza in Quantic Club

Prima pagină » Noutăţi » Pain concerteaza in Quantic Club

Sambata, 22 aprilie 2017, suedezii de la Pain vor sosi în România pentru un concert de promovare a noului album „Coming Home”, în Quantic Club din București. În deschiderea acestora, alte două trupe vor urca pe scena din Quantic, și anume Dust in Mind (Franța) și Arsea (Italia).


Formată în 2013, Dust in Mind este o trupă de nu-industrial metal originală din Strasbourg, Franța, care a cântat de-a lungul timpului pe scenă alături de nume cunoscute precum Mchine Head, Evergrey, Samael.

După albumul de debut „Never Look Back” din 2015 care a avut o recunoaștere inedită în presa internațională, Dust In Mind vine în atenția fanilor anul acesta cu un nou album, „Oblivion”, care va fi lansat pe 7 aprilie 2017 și va putea fi ascultat live pe 22 aprilie în Quantic.

Formația Arsea, adeptă a sonorităților Heavy/Power/Prog Metal, s-a format în 2006, iar la scurt timp, în 2008, a fost aleasă (dintr-un totat de 300 de formații) să reprezinte Italia la celebrul festival MetalCamp care a avut loc la Tolmin, Slovenia.

Experiența scenica și-au căpătat-o în concerte alături de trupe precum Brutal Truth sau alături de Manowar, Kamelot, Virgin Steele, Arch Enemy, participând alături de ele la faimosul festival Magic Circle Festival, un festival organizat de Manowar.

În 2013 italienii revin în Slovania pentru a participa la Metaldays, și împart scena principală cu suedezii de la În Flames, Overkill, Ensiferum, Soilwork și multe altele .

În 2015 Arsea lansează primul material discografic intitulat „A New Dawn”, lansat prin Revalve Records și încep o serie de concerte pentru promovarea acestuia.

Mai mult, Arsea a fost prezentă la Maximum Rock Festival în 2016, plecând de la festival cu noi fani dornici să le asculte muzica în continuare.

Biletele se pot achiziționa exclusiv pe http://www.ambilet.ro la prețul de 65 de lei, iar în ziua concertului, acestea vor avea prețul de 75 lei.

Event: https://www.facebook.com/events/239415546518375/

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 28 mai 2024

EUR 1 x EUR = 4,9767 RON
GBP 1 x GBP = 5,8429 RON
USD 1 x USD = 4,5830 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 28 mai 2024

Acum la Bucureşti
20 °C

Ploaie ușoară

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner