Pamela Anderson: Eu si sotul meu facem sex in fiecare seara

Pamela Anderson: Eu si sotul meu facem sex in fiecare seara

Se pare ca blonda din „Baywatch” si-a gasit in sfarsit fericirea. Dupa doua mariaje nereusite, Pamela Anderson traieste o poveste de dragoste desprinsa parca din basme. Fostul iubit al petrecaretei Paris Hilton, Rick Salomon, este Fat Frumosul caruia i-a jurat credinta vesnica acum doua luni.

„Sunt mai fericita decat am fost vreodata. Suntem perfecti unul pentru celalalt”, o citeaza USA Today pe fosta nevasta a rockerilor Tommy Lee si Kid Rock. Ca sa nu ii strice sotului ei renumele de star porno, Pammy a avut grija sa completeze: „Ne facem de cap in fiecare noapte. Facem sex”.

Pammy ar trebui sa multumeasca unui meci de poker pentru fericirea ei. Chiar daca il cunostea pe Rick de aproape 15 ani, blonda a primit eticheta de iubita dupa ce Salomon i-a oferit divei posibilitatea de a rascumpara mai multe partide de poker pierdute cu favoruri sexuale. „Stie fiecare lucru despre mine, iar eu stiu fiecare amanunt legat de el”, a adaugat Anderson in incercarea de a convinge pe toata lumea ca si-a gasit jumatatea.

Cat priveste cariera ei, fanii infocati nu vor avea parte de vesti bune. La 40 de ani, blonda siliconata se gandeste la pensie. „Inca cinci ani si ma voi retrage in Canada. Am ceva Pamant acolo”, a povestit mama baietilor lui Tommy Lee.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie pe