Paris Hilton se marita

Paris Hilton a declarat ca urmeaza sa se marite cu logodnicul ei, Stavros Niarchos, confirmind astfel zvonurile pe aceasta tema care circula de mai mult timp, relateaza site-ul allheadlinenews.com.

“Este adevarat, ma casatoresc”, a declarat Paris, care ar vrea ca Britney Spears sa ii fie domnisoara de onoare. “Vreau o nunta ca in povesti si Britney va fi domnisoara mea de onoare. Ma poate consilia in ceea ce priveste nunta”, a adaugat Hilton. Paris si iubitul ei Stavros Niarchos au dat nastere la o serie de speculatii privind reinnodarea legaturii lor dupa ce au fost vazuti recent petrecindu-si weekendul in Miami.

Cel mai previzibil, persoanele care nu vor fi incintate de aceasta nunta sint parintii lui Stavros Niarchos, care nu au o parere foarte buna despre Paris si chiar i-au cerut acestuia sa aleaga intre mostenirea familiei si aceasta. Hilton si Niarchos si-au inceput relatia in 2005, in pofida controverselor potrivit carora Paris i l-ar fi furat pe mostenitorul grec lui Mary-Kate Olsen. In trecut, Paris a fost logodita de doua ori, cu manechinul Jason Shaw si cu un alt mostenitor grec, Paris Latsis.

sursa: www.cinematex.ro


Ți-a plăcut articolul? Distribuie pe
  • Distribuie pe Pinterest
  • Distribuie pe Whatsapp
Bilete concert Depeche Mode 2023Bilete concert Depeche Mode 2023

Alte articole