Patricia Kaas concertează sâmbătă la București si luni la Timișoara

Prima pagină » Noutăţi » Evenimente » Patricia Kaas concertează sâmbătă la București si luni la Timișoara

Patricia Kaas revine sâmbătă, pe 24 iunie 2017, la București, la Sala Palatului, iar luni, pe 26 iunie 2017, cântă la Parcul Rozelor, la Timișoara. Reprezentanții artistei au trimis o listă de condiții stricte pe care trebuie să le îndeplinească spațiul din spatele scenei. Pentru concertul de la București, biletele VIP au fost deja epuizate. Organizator: Events.

Pentru concertele pe care le va susține la București și Timișoara, reprezentanții Patriciei Kaas au trimis o listă de condiții stricte pe care trebuie să le îndeplinească spațiul din spatele scenei. În cabină, artista a solicitat o temperatură reglată la 21 0 C și o ventilație optimă, pentru a-și proteja corzile vocale. Nu acceptă iluminarea cabinei cu neon, iar prezența florilor este obligatorie. De băut, cântăreața vrea apă, ceai, cafea instant și lapte bio. Fără dulciuri, dar batoanele cu semințe sunt obligatorii.

Mai puternică și mai echilibrată ca oricând, vocea Patriciei nu și-a pierdut sensibilitatea catifelată și nici acel mix unic de senzualitate și amărăciune ușor cinică. Perioada ei de pauză, dinaintea celui mai recent album, “Patricia Kaas”, a fost un timp al renașterii artistice și personale. Nimic din ce a rănit-o nu a rămas uitat. Totul este rememorat și transpus în cântec. O bună parte din teme sunt sociale: textele noilor piese vorbesc despre femei agresate, incest, ba chiar și despre atentatele de la Bataclan, din noiembrie 2015. Recent, Patricia a fost nominalizată la categoria “Best French Act Award” la Big Apple Music Awards 2017. Gala va avea loc pe 22 octombrie 2017, la New York.

Din motive de securitate, accesul cu pungi, rucsaci, ghiozdane, genți de dimensiuni mari este strict interzis la ambele evenimente. Sunt de asemenea interzise camerele foto, camerele video, tabletele sau umbrelele.

Biletele pentru concertul de la Bucureşti sunt disponibile la preţurile de 120, 150, 200, 250, 300, 350 lei. La Timișoara, biletele costă 80, 120, 160, 200, 240, 300 lei, în funcţie de distanţa faţă de scenă. Biletele se pot cumpăra online, pe eventim.ro, sau prin reţeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librăriile Humanitas, librăriile Cărtureşti).

Concert Wolfheart in Quantic
Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 1 decembrie 2023

EUR 1 x EUR = 4,9726 RON
GBP 1 x GBP = 5,7463 RON
USD 1 x USD = 4,5313 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 1 decembrie 2023

Acum la Bucureşti
7 °C

Câțiva nori

Vezi mai multe orașe →

Reducere 1% la PC Garage

Click pe imaginea de mai sus, sau foloseste codul FN7MKAFI in cosul de produse!

E-zine.ro is a Thomann Partner