Patru categorii de bilete la “Mariza” sunt sold out

Patru categorii de bilete la “Mariza” sunt sold out

Mult asteptatul concert de muzica fado “MARIZA” se apropie vertiginos de sold-out! Anuntam potentialii spectatori ca bilete disponibile mai sunt doar prin reteaua Eventim si doar la categoria IV, cea de 110 lei.

Dupa succesul de la Bucuresti din noiembrie 2016, MARIZA promite publicului roman un spectacol inflacarat de aproximativ o ora jumatate, pastrand aceeasi comunicare directa cu publicul.

Romania ocupa un loc cu totul special in inima mea. Voi canta doar pentru voi cele mai frumoase piese. Multumesc. Va astept!
Acesta a fost mesajul celebrei artiste portugheze, ce va concerta, din nou, la Sala Palatului pe data de 17 februarie, ora 20.00!

NOUA REGINA A MUZICII FADO este MARIZA, cantareata cu cele mai mari vanzari din istoria muzicala a Portugaliei!

Ultima creatie, Mundo, a fost dublu platinata pentru vanzari de peste 30.000 de unitati, fiind o alta mare realizare ce a venit dupa ce Mariza a primit la Londra premiul pentru Cel Mai Bun Artist in 2016, un premiu oferit de prestigioasa revista Songlines, si la nici doua saptamani de la nominalizarea albumului pentru Latin Grammys.

Intr-un singur deceniu, MARIZA a vandut peste un milion de albume si a sustinut un numar impresionant de concerte pe intreg mapamondul. O aparitie extravaganta, eleganta si, mai ales, un glas ce a topit instant inima ascultatorilor. In anul 2004, solista primeşte premiul Asociatiei Jurnalistilor Straini din Portugalia, dar si European Border Breakers Award.  De asemenea, tot in 2004, cu ocazia Jocurilor Olimpice din Atena, Mariza a cantat in duet alaturi de Sting piesa „A Thousand Years”.

https://www.youtube.com/watch?v=Eb3mQ5IV_28
https://www.youtube.com/watch?v=AiVd67KHKqQ

Biletele se mai gasesc la:
•    Categoria IV – 110 lei
Biletele se pot gasi pe:
•    eventim.ro;

DESPRE MARIZA
Nascuta pe data de 16 decembrie 1973 in Mozambique si crescuta in Portulagia, multipla nominalizata la premiile Grammy si castigatoare a premiului BBC pentru “Cel mai Bun Artist European”, Mariza este, indubitabil, diva internationala a muzicii fado.
Niciun alt artist portughez nu a cunoscut un succes mai fulminant de la Amália Rodrigues incoace, avand recenzii la superlativ din partea celor mai exigenti critici de specialitate si dovedind, pe aceasta cale, ca este un talent de rang international, de la care toti ne asteptam pe viitor la tot ce-i mai frumos in muzica.
Partenerii ei muzicali au fost dintre cei mai buni: Jacques Morelenbaum si John Mauceri, José Merced si Miguel Poveda, Gilberto Gil si Ivan Lins, Lenny Kravitz si Sting, Cesária Évora si Tito Paris, Carlos do Carmo si Rui Veloso.
Combina intr-o maniera extrem de personala poezia muzicii folk din Portugalia, cadentele arabe cu usoare inflexiuni africane, jazz-ul, sonoritatile gospel, inclusiv blues-ul.
Povestea de succes a divei portugheze explodeaza in anul 2001, odata cu lansarea primul album, „Fado em Mim”, pentru care a primit patru discuri de platina in tara de origine. Cel de-al doilea album, „Fado Curvo”, un succes garantat, ocupa locul al saselea in topul Billboard, iar Mariza a devenit, astfel, artista cu cele mai mari vanzări din istoria muzicala a Portugaliei.
Mariza a fost maritata cu António Ferreira, de care s-a separat anul trecut, tatal primului ei copil pe nume Martim, nascut pe data de 6 iulie 2011.

DISCOGRAFIE:
•    Fado em Mim (2002)
•    Fado Curvo (2003)
•    Live in London (2005) DVD
•    Transparente (2005)
•    Concerto em Lisboa (2006) DVD and CD
•    Terra (2008)
•    Fado Tradicional (2010)
•    Mundo (2015)
•     Un nou album, anul acesta

Ți-a plăcut articolul? Distribuie pe