Paul McCartney si Nancy Shevell

Dupa 18 luni in care a fost blocat intr-unul dintre cele mai dure divorturi din industria showbiz-ului, lui Sir Paul McCartney i se poate ierta orice. La doar doua saptamani de la pronuntarea divortului de Heather Mills, cu care a fost casatorit timp de sase ani, fostul Beatles pare ca a trecut peste toata supararea creata de eveniment, afisandu-se in public pentru prima data cu noua lui prietena, Nancy Shevell. Multi-milionara l-a insotit pe Sir Paul la o ceremonie a uneia dintre universitatile de top din America, unde i-au fost recunoscute meritele, primind doctoratul in muzica. Intre timp, fosta lui sotie si-a luat o scurta vacanta si a plecat sa se relaxeze in Insulele Canare, din Tenerife. Arata ca si cum ar fi incercat sa isi incarce bateriile, asculta muzica la Ipod si naviga pe internet.

Fostul Beatles s-a schimbat pentru ceremonia de decernarea a premiului intr-o traditionala roba neagra, primind rasplata in fata unei multimi formate din sute de studenti de la Universitatea Yale. „Ai cantat fiecare sunet, ai atins fiecare emotie, aici, acolo, pretutindeni. Ai impins limitele familiarului pentru a crea clasicul”, a spus presedintele institutiei, Richard Levin, pe durata prezentarii premiului. Timida Shevell a pastrat distanta, aflandu-se pe tot parcursul ceremoniei in spatele vedetei, dar decizia de a-l insoti la eveniment va spori zvonurile legate de seriozitatea acestei relatii. Cuplul a fost surprins pentru prima data imbratisandu-se in fata masinii lui, in noiembrie anul trecut.

In luna aprilie au fost vazuti bucurandu-se de plimbari romantice pe plaja, in vacanta pe care si-au petrecut-o impreuna in Caraibe. Nancy Shevell este vice-presedintele unei firme de transport, pe care o detine familia ei si a carei valoare se ridica la suma de 250 de milioane de lire. Ea si sotul ei, Bruce Bleakeman au devenit prieteni cu Sir Paul si prima sotie a acestuia, Linda, in anul 1990. Linda a fost supravietuitoarea unui cancer la san, ea a donat sute de mii de dolari in scopuri caritabile. Familia lui Nancy se remarca prin eleganta, conduita, calitati ce se regaseau si la fosta sotie, Linda. Aceste ultime fotografii o vor irita pe Mills, care a ramas cu 24,3 milioane de lire in urma divortului de Sir Paul.„Cred ca are trei prietene diferite, asa ca le doresc tuturor fetelor mult noroc”, a declarat Mills, dupa ce a descoperit ca se mai intalnea si cu alte femei. McCartney a intalnit-o pe Mills, de 40 de ani, la un eveniment caritabil, in 1999, la doar un an de cand Linda murise de cancer. In ciuda impotrivirilor copiilor lui, Sir Paul s-a casatorit cu fostul model, in 2002. Nunta s-a desfasurat intr-un cadru mirific, la castelul Leslie, din secolul 17, in Irlanda. Cei doi au devenit parinti un an mai tarziu, cand au avut-o pe Beatrice. Dar se pare ca asta nu i-a impiedicat sa isi anunte despartirea in 2006, dand vina pe faptul ca nu mai au viata privata si ca presiunea e mult prea mare. Relatia dintre cei doi s-a deteriorat rapid, pe toata perioada divortului. In cursul lunii mai, un judecator a pus oficial capat relatiei.

Ti-a placut articolul ? Nu uita de share: