Paulina a lansat albumul „Săraca fată bogată”

Prima pagină » Noutăţi » Lansări » Paulina a lansat albumul „Săraca fată bogată”

Paulina, „fetiţa de milioane a României”, începe primăvara cu al doilea album din carieră – „Săraca fată bogată”, o rebeliune artistică pe ritmuri balcanice, la marginea dintre suferinţă şi opulenţă.

Streaming Link: https://paulina.lnk.to/SaracaFataBogataPR

Materialul discografic conţine o colecţie de nouă melodii noi care aduce în prim plan sintagma – Mai bine sărac şi fericit decât bogat şi trist – si reprezintă truismul despre care cântă şi protagonista noastră lumii intregi.
Deși se vorbește mult despre tristețe și iubire și la unele dintre melodii chiar îți vine să te pui la masă, să bei un pahar și să plângi, albumul nu se rezumă la o stare de dezolare totală.  Pe alocuri sunt melodii de dansat în club, iar pe alte locuri se atinge subiectul social al elitismului muzical, făcând un atac direct către comunitățile care ”nu ascultă manele pentru că oamenii culți nu ascultă așa ceva”.
Mai în glumă, mai în serios, Paulina experimentează sunete și stări noi și intense, aducând pe album artiști din toate colțurile muzicii – de la trap și alternativ, până la metal într-o fuziune muzicală unică.
 
„Săraca fată bogată” include patru colaborări, cu artisti ca Dl Dani, Naste din Berceni, E-An-Na şi Keed, dar şi alte cinci melodii pe care Paulina le interpretează solo; toate melodiile fiind compuse de către artista.


Paulina va lansa noul său album, “Săraca fată bogată”, pe 1 martie 2023, în Club Expirat, în cadrul unui show live pentru care s-au epuizat toate biletele.

Paulina a urmat lecții de pian, de canto și de vioară, însă este tipologia de artist care se lasă ghidată de intuiție. Crescută printre casete, aproape de lăutari și oameni creativi, provine dintr-o familie de muzicanți în cadrul căreia a învățat să iubească viața prin artă. Prin întreaga lume, Paulina caută frumusețea din neconvențional, cu inocență și blândețe. Cea mai cunoscută melodie din repertoriul Paulinei este „Fetița ta de milioane”, pe care a scris-o înainte de a hotărî să se mute la Bucuresti din Brașov, iar conceptul piesei este inspirat din filmul “Million Dollar Baby”. Paulina a cântat în deschiderea celor două concerte „Rockadelia” de pe 1 și 2 iunie 2022, dar și la festivaluri precum „Femei pe Mătăsari” și „Film în sat”.

Tracklist:

Săraca fată bogată

Vino acasă, puișor

Haide, vino în lumea mea

Da, eu sunt bine

Dansează, fetița mea

Amor, amor feat. Naste din Berceni 

Suflet de interlop feat. Dl. Dani

Mare bairam feat. Keed Basul și cu toba mare feat. E-An-Na

Evenimente Recomandate
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 22 iunie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9771 RON
GBP 1 x GBP = 5,8883 RON
USD 1 x USD = 4,6535 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 22 iunie 2024

Acum la Bucureşti
27 °C

Cer senin

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner