Paulina lansează piesa “Metamorfoza”, extrasă de pe viitorul său album „Te iubesc, te urăsc”

Prima pagină » Noutăţi » Lansări » Paulina lansează piesa “Metamorfoza”, extrasă de pe viitorul său album „Te iubesc, te urăsc”

Paulina continuă seria de lansări a pieselor extrase de pe albumul „Te iubesc, te urăsc”, cu melodia „Metamorfoza”. 

Piesa este o creație inovatoare cu elemente pop, electro și direcții experimentale, în stilul care a consacrat-o pe Paulina. Artista face o călătorie sonoră și emoționantă prin lumea transformării personale și o paralelă între modul în care ea se raportează la viață și filozofie, respectiv cunoscutul filozof Frantz Kafka. 

„Metamorfoza” este scrisă, compusă și produsă în totalitate de Paulina, care a fost și co-regizor al videoclipului, alături de Ilinca Prisăcariu. Acesta prezintă o zi de muncă în cadrul unei corporații, unde reușita personală este pusă în prim-plan. 

Pe data de 15 martie, Paulina lansează al treilea album, „Te iubesc, te urăsc”. De pe noul album, artista a lansat deja piesele „Te iubesc, te urăsc” și „Alcatraz”, iar acum „Metamorfoza”.
Materialul “Te iubesc, te urăsc” păstrează tradiția lansărilor din primele luni ale anului, ca primele două albume, “Prin lume” (2022) și “Săraca față bogată” (2023). „Te iubesc, te urăsc” este o reprezentare a relațiilor de tip Sindrom Stockholm. Paulina descrie comportamentul unei victime răpite sau captive care, pe parcurs, începe să își simpatizeze răpitorul, să se atașeze emoțional de el.

Vineri, 22 martie, la Arenele Romane, Paulina, alături de propria formație, dar și de invitați speciali, lansează noul album, „Te iubesc, te urăsc”, printr-un show despre care artista promite a fi inedit, dat fiind faptul că este cel mai ambițios proiect al său. Biletele la concertul Paulinei se găsesc pe iabilet.ro.

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 19 aprilie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9763 RON
GBP 1 x GBP = 5,8158 RON
USD 1 x USD = 4,6625 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 20 aprilie 2024

Acum la Bucureşti
7 °C

Nori împrăștiați

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner