Pepe lansează “FAMILIA MEA”, cea mai frumoasă declaraţie pentru cei ce îi sunt aproape !!!

Prima pagină » Noutăţi » Lansări » Pepe lansează “FAMILIA MEA”, cea mai frumoasă declaraţie pentru cei ce îi sunt aproape !!!

Nici că se putea o perioadă din an mai potrivită pentru lansarea unei astfel de piese şi bineînţeles că nu putea să vină decât din partea lui Pepe, “Familia mea”, noul single pe care îl ascultăm începând de astăzi rezumă excepţional, în doar trei minute, tot ceea ce simte artistul pentru cei ce îi sunt aproape, cei care îl iubesc, pentru FAMILIA sa. Iar în cazul lui Pepe când spune aceasta, sensul este ceva mai larg. Fiindcă întotdeauna s-a referit la oamenii din comunitatea sa, cei care vin la concerte, cei care participa activ la tot ceea ce face artistul online sau offline ca fiind familia lui. Iar piesa bineînţeles că le este adresata şi lor.

“Familia mea” este piesa aceea prin care le multumesc din suflet tuturor celor ce îmi sunt aproape şi sunt convins că foarte mulţi se vor regăsi şi vor simţi la fel după ce vor asculta versurile. De aceea am şi insistat ca să fie lansată acum, de sărbători chiar dacă nu a fost timp de videoclipuri sau lansări puse la punct, elaborate. Consider că aşa, simplu, este mult, mult mai sincer. Şi cred că un cadou simplu dar făcut din suflet este mult mai potrivit decât orice alt lucru material. Iar “Familia Mea” este cel mai frumos cadou pe care îl poti trimite cuiva iar acel cineva va înţelege absolut tot în momentul în care îl va deschide.

a spus Pepe.

Pepe lansează “FAMILIA MEA”, cea mai frumoasă declaraţie pentru cei ce îi sunt aproape !!!

Cât priveşte partea din spatele lucrurilor, Pepe semnează compoziţia şi versurile alături de Connect-R, producţia fiind o nouă colaborare cu Omar Secada Dihigo.

Pepe lansează “FAMILIA MEA”, cea mai frumoasă declaraţie pentru cei ce îi sunt aproape !!!

Credite single “Pepe – Familia Mea”

Muzica: Connect-R, Pepe
Versuri: Connect-R, Pepe
Aranjament: Secada Omar Dihigo
Editor: Pepe Latin Music
Producţie: Pepe Latin Music

Evenimente Recomandate
Symphony X confirmati la Posada Rock Festival 2024

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 19 iulie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9692 RON
GBP 1 x GBP = 5,9059 RON
USD 1 x USD = 4,5468 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 19 iulie 2024

Acum la Bucureşti
31 °C

Cer senin

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner