Peste o săptămână, BALLET FLAMENCO DE MADRID prezintă spectacolul ”CARMINA BURANA” la București

Prima pagină » Noutăţi » Evenimente » Peste o săptămână, BALLET FLAMENCO DE MADRID prezintă spectacolul ”CARMINA BURANA” la București

Peste doar câteva zile, cea mai expresivă versiune artistică a operei muzicale ”Carmina Burana” de Carl Orff  va fi susținută la București, de cei peste 30 de dansatori și soliști profesioniști, reprezentanți de elită ai companiei Ballet Flamenco de Madrid. Sub conducerea directorului artistic Luciano Ruiz,  faimoșii artiști vor performa pe scena Salii Palatului, luni, 28 noiembrie 2016, începând cu ora 19:30.

Muzica specifică, agilitatea dansatorilor, mișcările ritmice pasionale și magnetismul privirilor, în concordanță cu varietatea cromatică și texturală a costumelor realizate în palete coloristice vii, vor contura atmosfera unui spectacol al performanței extreme, deosebit de elegant, ce nu poate fi uitat.

Video ”Carmina Burana”:

carmina-burana1Povestea de iubire, țesută prin dans de membrii Ballet Flamenco de Madrid, are două părți și reunește 21 de poeme profane și sacre din epoca medievală. Momentul menit să ridice publicul în picioare se va evidenția pe parcursul celei de-a doua părți, prezentată sub titulatura, ”Fiesta Flamenca”. Timp de aproximativ două ore,  Ballet Flamenco de Madrid, va demonstra că flamenco este o artă, este viața în sine, un univers de pasiune, un dans al senzualității, seducției, suferinței și al bucuriei.

carmina-burana3Ultimele bilete disponibile pentru spectacolul ”Carmina Burana”, ce va avea loc luni, 28 noiembrie, la Sala Palatului, de la ora 19:30, pot fi achiziționate atât de pe platformele online www.Bilete.ro, www.Bilet.ro, www.Iabilet.ro sau www.Eventim.ro, cât și de la punctele de vânzare afiliate și casa de bilete a Sălii Palatului. Prețurile acestora  variază în funcție de categoria de loc, după cum urmează: VIP – 199 lei, Cat. I – 160 lei, Cat. II – 120 lei și Cat. III – 80 lei.

Video ”Ballet Flamenco de Madrid”:

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 29 mai 2024

EUR 1 x EUR = 4,9759 RON
GBP 1 x GBP = 5,8440 RON
USD 1 x USD = 4,5755 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 30 mai 2024

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner