Peste o săptămână, BALLET FLAMENCO DE MADRID prezintă spectacolul ”CARMINA BURANA” la București

Prima pagină » Noutăţi » Evenimente » Peste o săptămână, BALLET FLAMENCO DE MADRID prezintă spectacolul ”CARMINA BURANA” la București

Peste doar câteva zile, cea mai expresivă versiune artistică a operei muzicale ”Carmina Burana” de Carl Orff  va fi susținută la București, de cei peste 30 de dansatori și soliști profesioniști, reprezentanți de elită ai companiei Ballet Flamenco de Madrid. Sub conducerea directorului artistic Luciano Ruiz,  faimoșii artiști vor performa pe scena Salii Palatului, luni, 28 noiembrie 2016, începând cu ora 19:30.

Muzica specifică, agilitatea dansatorilor, mișcările ritmice pasionale și magnetismul privirilor, în concordanță cu varietatea cromatică și texturală a costumelor realizate în palete coloristice vii, vor contura atmosfera unui spectacol al performanței extreme, deosebit de elegant, ce nu poate fi uitat.

Video ”Carmina Burana”:

carmina-burana1Povestea de iubire, țesută prin dans de membrii Ballet Flamenco de Madrid, are două părți și reunește 21 de poeme profane și sacre din epoca medievală. Momentul menit să ridice publicul în picioare se va evidenția pe parcursul celei de-a doua părți, prezentată sub titulatura, ”Fiesta Flamenca”. Timp de aproximativ două ore,  Ballet Flamenco de Madrid, va demonstra că flamenco este o artă, este viața în sine, un univers de pasiune, un dans al senzualității, seducției, suferinței și al bucuriei.

carmina-burana3Ultimele bilete disponibile pentru spectacolul ”Carmina Burana”, ce va avea loc luni, 28 noiembrie, la Sala Palatului, de la ora 19:30, pot fi achiziționate atât de pe platformele online www.Bilete.ro, www.Bilet.ro, www.Iabilet.ro sau www.Eventim.ro, cât și de la punctele de vânzare afiliate și casa de bilete a Sălii Palatului. Prețurile acestora  variază în funcție de categoria de loc, după cum urmează: VIP – 199 lei, Cat. I – 160 lei, Cat. II – 120 lei și Cat. III – 80 lei.

Video ”Ballet Flamenco de Madrid”:

Evenimente Recomandate
Depeche Mode la Arena Nationala 2023
ARTmania 2023

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 31 mai 2023

EUR 1 x EUR = 4,9640 RON
GBP 1 x GBP = 5,7480 RON
USD 1 x USD = 4,6302 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 1 iunie 2023

Acum la Bucureşti
19 °C

Nori împrăștiați

Vezi mai multe orașe →

Reducere 1% la PC Garage

Click pe imaginea de mai sus, sau foloseste codul FN7MKAFI in cosul de produse!

E-zine.ro is a Thomann Partner