PET SHOP BOYS VA FI REPROGRAMAT

Prima pagină » Noutăţi » Evenimente » PET SHOP BOYS VA FI REPROGRAMAT

CONCERTUL PET SHOP BOYS DE LA SALA PALATULUI VA FI REPROGRAMAT

Media Services Events, organizatorul concertului trupei Pet Shop Boys, anunta cu regret faptul ca data concertului de la Bucuresti se modifica din 19 octombrie in 25 noiembrie.

Circumstantele tragicului deces ale managerului Dainton Connell si formalitatile legale extrem de complicate atat la Moscova cat si in Marea Britanie, combinate cu factori neprevazuti pe care familia managerului a trebuit sa-i ia in considerare in timpul repatrierii corpului neinsufletit, au dus la amanarea inmormantarii pana pe data de 19 octombrie, vinerea in care urma sa aiba loc concertul in Romania.

Din respect pentru unul dintre cei mai vechi angajati ai lor si prieten apropiat, Neill Tennant si Chris Lowe trebuie sa participe la slujba de inmormantare.

Atat Media Services Events, cat si membrii trupei Pet Shop Boys, regreta aceasta amanare si  totodata spera ca toata lumea va intelege motivele ce au dus la aceasta decizie.

Concertul reprogramat va avea loc duminica, 25 noiembrie in aceeasi locatie iar biletele vandute pana acum raman valabile. Aceasta este prima data in care Sala Palatului va fi libera pentru concert. Schimbarea locatiei ar fi dus si la schimbarea biletelor ceea ce ar fi cauzat si mai mult disconfort fanilor.

Pet Shop Boys asteapta cu nerabdare intalnirea cu fanii din Romania si le multumeste tuturor pentru intelegere.

Pentru cei care au cumparat bilete dar nu pot participa la concertul reprogramat pe data de 25 noiembrie, contravaloarea biletelor va fi returnata. Pentru informatii suplimentare: Media Services Events – tel: (021) 233 18 47

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 19 aprilie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9763 RON
GBP 1 x GBP = 5,8158 RON
USD 1 x USD = 4,6625 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 20 aprilie 2024

Acum la Bucureşti
6 °C

Cer senin

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner