Petre, nu stii tango!

Invitat, vineri seara, la “Dansez pentru tine”, fostul premier a demonstrat ca dansul ii e cam strain. Desi s-a antrenat ore-n sir pentru minutul de dans de pe ring, Roman a pierdut de cateva ori ritmul si a parut extrem de stresat.

Prima aparitie in direct la TV a celebrului cuplu Petre Roman-Silvia Chifiriuc i-a facut sa zambeasca pe cei care stiu macar un pic de tango. Vizibil emotionat, Roman a transformat “dansul dragostei” intr-o insiruire de miscari stangace. De doua ori a pierdut ritmul si a incurcat pasii, iubita lui Silvia fiind cea care a “salvat” situatia. “Pentru minutul acesta de dans ne-am pregatit alte sute de minute”, a recunoscut politicianul.

Petre Roman si iubita lui, Silvia Chifiriuc, au dansat la show-ul PRO TV la initiativa revistei “The One”, pentru a-l ajuta pe Loris, un pusti extrem de talentat. Show-ul de la PRO TV a fost urmarit vineri seara, in minutul de aur, la 21.55, de aproape trei milioane de telespectatori

Ponta are culcus la Fenechiu

Nu este o gluma! Deputatul PNL a primit de la un prieten un catel rasa Tosa Inu, foto stang, pe care l-a botezat dupa numele deputatului PSD, Victor Ponta.

“Cand l-am adus acasa era foarte speriat, dar dupa cateva zile a prins curaj si acum toata ziua latra la trecatori, umflandu-se ca dulaul, desi nu are decat trei luni. Nu am stiut ce nume sa ii punem insa o intamplare ne-a inspirat. Vecinii au si ei caini, dar mari. Puiutul s-a infoiat la ei. A fost suficient sa i se raspunda cu un "ham" sanatos si viteazului nostru nu-i mai ajungeau picioarele sa fuga pe scari in sus sa intre in casa. Atunci am zis "ma, dar asta parca-i Ponta" si Ponta i-a ramas numele”, ne-a marturisit liberalul Relu Fenechiu


Ți-a plăcut articolul? Distribuie pe
  • Distribuie pe Pinterest
  • Distribuie pe Whatsapp
Apreciază articolul

Alte articole