Plecare in bloc de la -La Bloc-

Prima pagină » Noutăţi » Evenimente » Plecare in bloc de la -La Bloc-

Echipa serialului difuzat de Pro TV se va muta la KanalD, postul TV dezvoltat de turcii de la Dogan.

Radu Dragomir, Razvan Savescu si Dragos Mostenescu, oameni de baza ai productiilor “La Bloc” si “La serviciu”, s-au inteles cu reprezentantii viitorului KanalD sa treaca la postul TV pe care grupul Dogan il va dezvolta in Romania, potrivit unor surse din echipa serialelor.

Radu Dragomir si Razvan Savescu sunt regizori si scenaristi ai productiilor mentionate. Contactat de EVZ, Radu Dragomir nu a comentat informatiile privind plecarea. Maria Apostol, director de comunicare al Pro TV, nu a comentat nici ea datele EVZ.

“Momentan, acestia se afla sub contract cu Pro TV”, a declarat Maria Apostol. Pana la inchiderea editiei, oficialii Dogan nu au putut fi contactati.

Parintii “La Bloc”

Dragomir, Savescu si Mostenescu sunt creatorii formatului serialului “La Bloc”. Razvan Savescu este responsabil si pentru formatul celeilalte productii, “La serviciu”. Ambele branduri, alaturi de sitcomul “Fete cu lipici” (la care au lucrat in trecut), se afla in proprietatea MediaPro Pictures, al carei manager este Andrei Boncea.

Contractele lui Radu Dragomir si Razvan Savescu expira luna aceasta, potrivit acelorasi surse. Totodata, sunt incheiate filmarile pentru toate episoadele din “La Bloc” si “La serviciu” pana la sfarsitul anului. Ultimele filmari din acest sezon au avut loc ieri.

Echipa acestor sitcomuri va lucra la KanalD la productii similare ca gen, dar sub alte branduri, intrucat marcile “La Bloc” si “La serviciu” sunt ale grupului Pro. Pe langa cei trei, se vorbeste si despre plecarea actorilor care contribuie la realizarea productiilor. Unul dintre numele posibile ar fi Dana Rogoz (actrita “La Bloc”), in virtutea relatiei pe care o are cu regizorul Radu Dragomir.

Vacanta Mare, atrasa de turci

Piata a vorbit in ultima perioada si despre plecarea grupului umoristic Vacanta Mare in directia Dogan. Mugur Mihaescu (“Garcea”) a confirmat pentru EVZ negocierile cu grupul turcesc Dogan, dar a declarat ca nu a luat inca nicio decizie.

“Principial, conditiile oferite de Dogan sunt exceptionale. Ar fi aiurea sa nu accept un contract in asemenea conditii daca nu am avea o contrabalansare din partea Pro TV”, a declarat Mugur Mihaescu pentru EVZ.

“In momentul de fata nu exista aceasta contrabalansare, dar asteptam sa se termine contractul si vedem pe urma”, a continuat el. Ultimul episod din actuala serie Vacanta Mare va fi difuzat marti.

Planuri de cucerire

Dogan intentioneaza sa dezvolte in Romania postul generalist KanalD (brand pe care il detine si in Turcia), cu o investitie de 35 de milioane de euro.

Turcii mizeaza pe o cota de piata de aproximativ 10a in primul an (cam pe locul patru, dupa Pro TV, Antena 1 si TVR 1).

Cea mai mare companie de media din Turcia, Dogan atrage 39a din piata de publicitate de pe malurile Bosforului, care totalizeaza 1,26 miliarde de dolari.

sursa: www.cinematex.ro

Evenimente Recomandate
Symphony X confirmati la Posada Rock Festival 2024

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 12 iulie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9749 RON
GBP 1 x GBP = 5,9053 RON
USD 1 x USD = 4,5873 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 12 iulie 2024

Acum la Bucureşti
25 °C

Cer senin

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner