Portretul din videoclipul trupei Holograf, “Grijile s-au dus” (feat. K-Gula), a ajuns la destinatar

Prima pagină » Noutăţi » Portretul din videoclipul trupei Holograf, “Grijile s-au dus” (feat. K-Gula), a ajuns la destinatar

La sfarsitul lunii septembrie, trupa Holograf a lansat videoclipul piesei “Grijile s-au dus”, alaturi de rapperul K-Gula, o varianta noua pentru prima lor colaborare, din 2005.

Asculta aici: https://holograf.lnk.to/GrijileSAuDusPR

Videoclipul a fost filmat intr-o sala de repetitii si este regizat de catre George Petrosel (Jurjak), iar printre cadrele cu formatia sau K-Gula, putem vedea si un desen realizat chiar de catre K-Gula
Portretul creionat de catre artist a fost comandat, in prealabil, de catre o persoana, fiind inceput in timpul filmarii si continuat pe parcursul clipului. Proiectul a fost finalizat recent si a ajuns la proprietar.

Piesa este compusa de catre trupa, la versuri colaborand si cu K-Gula si este masterizata de catre Simon Francis Mastering UK. “Grijile s-au dus” este lansata la cateva luni de la single-ul “N-ai de ce sa pleci”, ce a fost produs si filmat in timpul lockdown-ului, in primavara acestui an.

Dupa 40 de ani de succes continuu, Holograf este una dintre cele mai longevive si mai valoroase trupe romanesti. Formatia a reusit sa tina mereu pasul cu schimbarea, dar in acelasi timp sa isi pastreze intact adn-ul rock, ce o defineste. Trupa Holograf mizeaza pe continut de valoare si surse de inspiratie autentice, care au castigat inimile fanilor de-a lungul timpului.

Evenimente Recomandate
Depeche Mode la Arena Nationala 2023
ARTmania 2023

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 6 februarie 2023

EUR 1 x EUR= 4,9005 RON
GBP 1 x GBP= 5,4945 RON
USD 1 x USD= 4,4823 RON
Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 7 februarie 2023

Acum la Bucureşti
-1 °C
Cer senin
Vezi mai multe orașe →
Reducere 1% la PC Garage

Click pe imaginea de mai sus, sau foloseste codul FN7MKAFI in cosul de produse!

E-zine.ro is a Thomann Partner