Pregătește-te pentru experiența celei de-a opta ediții a festivalului Rockstadt Extreme Fest

Pregătește-te pentru experiența celei de-a opta ediții a festivalului Rockstadt Extreme Fest

Rockstadt Extreme Fest 2022 va avea loc în perioada 3 – 7 august, la poalele cetății Râșnov, în inima Transilvaniei. Cu 2 scene mari, teren de camping, băuturi și mâncare la prețuri accesibile și 55 de trupe care vor cânta în 5 zile, cea de-a opta ediție a festivalului este pregătită să continue experiența unei vacanțe „extreme” pentru mii de fani ai muzicii rock.

Printre trupele pe care le puteți vedea pe cele două scene se numără Lamb of God, Behemoth, Cradle of Filth, Bullet For My Valentine, Heaven Shall Burn, Kreator, Carcass, Kataklysm, Overkill, Death Angel, Blind Guardian, Rotting Christ. Line-up-ul REF poate fi consultat aici.

Organizatorii anuntă că anul acesta beneficiază de o finanțare din partea Consiliului Județean Brașov. Aceasta va acoperi o bună parte din costurile de producție pentru scena trupelor românești din prima zi a festivalului, prezentată de către Cristian Hubaru de la Rock FM.

După 2 ani în care festivalul a lipsit, organizatorii abia așteaptă să se revadă cu comunitatea REF.

Abonamente și bilete

Abonamentele pentru cele 5 zile de festival costă 650 de lei, preț valabil până în 1 iulie 2022. Ultimul prag, la prețul de 700 de lei, va fi disponibil inclusiv direct la festival. Mai multe informații despre bilete găsiți aici: Rockstadt Extreme Fest

În plus, fanii au ocazia să își achiziționeze, pe lângă abonamente, și bilete pentru câte o zi de festival.
Acestea sunt disponibile la prețul de 150 de lei pentru ziua de miercuri, 03.08.2022, respectiv 250 de lei pentru oricare dintre celelalte zile. Biletele cumpărate în anii anteriori, atât de la festival, cât și de pe iabilet, se pot upgrada pentru 2022 prin plata diferenței, iar procedura se poate consulta aici: Rockstadt Extreme Fest

Camping

Campingul se află localizat lângă festival și beneficiază de facilități precum dușuri și toalete. Acesta va fi păzit de către firma de securitate cu care organizatorii colaborează.
Campingul se deschide marți, 02.08.2022 la ora 12:00 și se închide luni, 08.08.2022 la ora 12:00.

Informații despre acces și bilete sunt disponibile la CAMPING #REF22

Pregătește-te pentru experiența celei de-a opta ediții a festivalului Rockstadt Extreme Fest

Transport

Cu ajutorul PrimărieI Orașului Râșnov, orarul liniei metropolitane de transport public 130 va fi extins în fiecare dintre cele 5 zile de festival.
Informații despre stațiile de plecare/ sosire, dar și despre cursa suplimentară sunt disponibile aici.

Vino și tu să trăiești experiența celei de-a opta ediții a festivalului Rockstadt Extreme Fest!


Ți-a plăcut articolul? Distribuie pe
  • Distribuie pe Pinterest
  • Distribuie pe Whatsapp
Bilete concert Depeche Mode 2023Bilete concert Depeche Mode 2023

Alte articole