Prima ediție BURGERFEST

Prima pagină » Noutăţi » Prima ediție BURGERFEST

BURGERFEST are loc între 22 și 24 mai, la Verde Stop, în București. Deși burgerul este un preparat clasic american, în România, până nu demult, acesta a fost mai degrabă asociat cu industria fast food. Însă, de câțiva ani, cea mai mare parte a localurilor populare din România au început să se mândrească cu aceste preparate, în varianta home-made, cu ingrediente de calitate și rețete tot mai variate.
Drept urmare, pentru a ne putea bucura cât mai mult de delicioșii burgeri oferiti de restaurantele din întreaga țară, BURGERFEST a decis să le adune pe toate într-un singur loc. Astfel, primul eveniment major dedicat acestor delicatese culinare va avea loc între 22 si 24 mai, în Bucuresti, la Verde Stop, zona Barbu Văcărescu (locație conexă fostului spațiu de evenimente Zone Arena).


Prima ediție BURGERFEST își propune trei lucruri:

În primul rând, să aducă în fața publicului cele mai gustoase și aspectuoase preparate culinare ale genului, pregătite de bucătari talentați din localuri care au acest produs în meniu în mod obișnuit. Acest lucru înseamnă că, în fiecare zi de BURGERFEST, publicul va putea alege din cea mai variată ofertă de burgeri pe care o poate avea la dispoziție, într-un singur loc.

În al doilea rând, BURGERFEST va acorda titlul de CEL MAI BUN BURGER, în cadrul unei competitii unde sunt invitate toate localurile de profil, împreună cu bucătarii lor.

Nu în ultimul rând, BURGERFEST propune o experiență diferită pentru un weekend în Bucuresti: trei zile petrecute într-o zonă cu verdeață, cu multă muzică bună, concerte, cu delicatese culinare și experiențe gastronomice, cu jocuri și concursuri, toate într-o locație elegantă, cu un decor shabby chic.


Juriul competiției va fi format din persoare relevante din domeniul culinar, ale căror realizări îi recomandă ca buni judecători pentru asemenea preparate.

Pentru asigurarea unei jurizări obiective, aceasta se va face blind, fără ca juriul să știe cui aparține preparatul în cauză și vor fi punctate gustul, metoda de gătire și aspectul fiecărui preparat în parte.

O competiție similară va fi disponibilă și amatorilor, bucătari ocazionali, oameni care au convingerea ca gătesc bine și cred că pot oferi un preparat gustos si inspirat.

Pentru această categorie, juriul va fi format din reprezentanți ai localurilor prezente în competiția dedicată profesioniștilor.

Înscrierile pentru această categorie pot fi făcute trimițând un e-mail la adresa burgerfest.ro@gmail.com, care să conțină date personale și o fotografie relevantă.

Locurile sunt limitate la 16 persoane, iar termenul maxim de înscriere este 8 mai. Dacă numărul de persoane înscrise va fi mai mare, se va organiza în prealabil un turneu de calificare.


În perioada imediat următoare vom anunța și numele artiștilor care vor concerta la BURGERFEST și componențele finale ale celor două jurii, atât pentru competiția profesioniștilor cât și pentru cea a amatorilor.

Accesul la BURGERFEST se face pe baza de bilet, pretul unui bilet fiind de 15 lei pe zi sau 39 de lei pentru cele trei zile de eveniment.
Începând din prima săptămână a lunii mai, abonamentele pe trei zile vor fi disponibile online, în rețelele MyTIcket.ro și Iabilet.ro

BURGERFEST este un eveniment susținut de Ciuc și organizat cu sprijinul Mixtopia.ro

Facebook: https://www.facebook.com/BurgerFestival

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 21 aprilie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9764 RON
GBP 1 x GBP = 5,8125 RON
USD 1 x USD = 4,6687 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 21 aprilie 2024

Acum la Bucureşti
11 °C

Ploaie moderată

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner