Proconsul lansează: „A mea și-a ta”, piesa care îți face dor de mare

Prima pagină » Noutăţi » Lansări » Proconsul lansează: „A mea și-a ta”, piesa care îți face dor de mare

Proconsul a lansat piesa „A mea și-a ta”, care îți va face dor de mare și care te va purta cu gândul la plajă, atunci când timpul nu îți permite să călătorești. E piesa pe care o vei asculta în drum spre mare, dar mai ales după ce te întorci, atunci când te gândești, cu zâmbetul pe buze, la toate clipele frumoase, din vacanță.

Băieții de la Proconsul sunt mari iubitori de mare. “Marea îți oferă o libertate aparte! Câteodată, când mă întorc de la mare îmi ascund hainele sau încălțămintea cu care am fost pe plajă și nu le pun la spălat. Le pun într-un loc știut doar de mine și dacă își face cumva apariția vreun pic de depresie, mă duc repede la locul secret și cu siguranță găsesc puțin nisip care să mă facă să mă gândesc cu zâmbetul pe buze la întâmplări minunate de pe plajă.” spune Bodo, solistul trupei.

Videoclipul piesei “A mea și-a ta” prezintă o poveste sumă de momente speciale, de pe malul mării, și surprinde tot ce e mai frumos pe litoralul românesc: Vadu, Năvodari, dar și pe faleza de la Cazinoul din Constanța. Cele cinci zile de filmare au implicat zeci de ore de muncă, dar și de distracție, de dimineață până seara. Bodo a gătit pentru întreaga echipă, în toate zilele.

Piesa „A mea și-a ta” este piesa care îți va face dor de mare, iar clipul îți va aminti că marea și plaja nu înseamnă doar vacanță, ci și povești frumoase, care îți hrănesc sufletul.

Clipul piesei “A mea și a ta” poate fi urmărit aici:

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 21 mai 2024

EUR 1 x EUR = 4,9748 RON
GBP 1 x GBP = 5,8147 RON
USD 1 x USD = 4,5777 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 21 mai 2024

Acum la Bucureşti
24 °C

Câțiva nori

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner