Program și reguli de acces la concertul Richard Clayderman

Prima pagină » Noutăţi » Evenimente » Program și reguli de acces la concertul Richard Clayderman

A mai rămas puțin până când vom sărbători Ziua Femeii și vom petrece o seară feerică în compania celui mai de succes pianist al lumii, Richard Clayderman.

Evenimentul programat pe 8 martie 2017 la Sala Palatului este unul de mare interes pentru publicul din Romania, în acest moment mai fiind disponibile foarte puține locuri. Ultimele bilete pot fi achiziționate din rețeaua Eventim, magazinele Orange, Vodafone, Germanos, Carrefour, Diverta, benzinariile OMV, librăriile Humanitas și Carturesti și online pe www.eventim.ro.

Prince of Romance, așa cum este cunoscut în întreaga lume, a pus la cale cea mai mare desfășurare de forțe de până acum, în premieră alături de o orchestră completă, Orchestra Simfonică București, cea care s-a făcut remarcată prin prestații de înaltă ținută în concerte susținute alături de Sarah Brightman, Angela Gheorghiu sau Tarja Turunen.

Mai mult decât atât, formația Amadeus va oferi un moment special în cadrul spectacolului care promite să facă deliciul publicului. Cvartetul format din Andreea Runceanu, Patricia Cimpoiasu, Bianca Gavrilescu și Naomi Anelis s-a facut remarcat gratie stilurilor muzicale promovate, de classical crossover si pop.

Pentru confortul și siguranța spectactorilor, organizatorii transmit următoarele informații și reguli de acces.

Porțile Sălii Palatului se vor deschide la ora 19:00, urmând ca Amadeus să urce pe scenă la ora 19:35, iar mult așteptatul recital al lui Richard Clayderman va începe la ora 20:00.

Este interzis accesul cu sticlele de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante, căști motociclist, bidoane de plastic, cutii de băutură, conserve, artificii, bannere susținute de bețe, spray-uri, scaune, arme, băuturi sau mâncare, obiecte contondente, animale de companie, lanțuri, bagaje voluminoase, lasere, aparate foto profesionale, aparate de inregistrare audio-video, aparate GoPro, selfie stick-uri.

Richard Clayderman a inovat muzica actuală, dând naștere unui nou stil: New Romantic. Cu o carieră impresionantă de 40 de ani, timp în care a înregistrat peste 1300 de melodii și și-a trecut în palmares peste 150 de milioane de albume vândute, 267 de discuri de aur si 70 de platină, artistul a fost denumit de Cartea Recordurilor “cel mai de succes pianist al tuturor timpurilor”.

Cea mai cunoscută piesă a sa rămâne “Ballade pour Adeline” care a încântat oameni din toată lumea și care încă reprezintă coloana sonoră a multor povești de dragoste.

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 19 mai 2024

EUR 1 x EUR = 4,9751 RON
GBP 1 x GBP = 5,8059 RON
USD 1 x USD = 4,5879 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 19 mai 2024

Acum la Bucureşti
13 °C

Câțiva nori

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner