Programul concertului Călin Pop – Ritual de Iarnă

Prima pagină » Noutăţi » Evenimente » Programul concertului Călin Pop – Ritual de Iarnă

Vineri, 29 ianuarie 2016, sunteti asteptati un concert si lansare de album al artistului Calin Pop la Music Club (Strada Bărăției nr. 31). Locurile vor fi limitate, iar accesul publicului se va face începând cu ora 20:00, concertul urmând să înceapă după ora 21:00.


Mai sunt doar câteva zile până la concertul de lansare al albumului Ritual de Iarnă, pe care Călin Pop îl va susține la București.

În acest moment, mai există un număr limitat de bilete, care se pot achiziționa din Rețeaua Iabilet.ro. În măsura în care vor mai fi disponibile, biletele se vor putea achiziționa și în seara concertului, de la intrare, la prețul de 50 de lei.

Sub conceptul o chitară, o voce, o poveste, Călin Pop (Celelalte Cuvinte) vine în fața publicului din Capitală în cadrul unui concert în premieră, în cadrul căruia va prezenta cel de-al doilea album solo, Ritual de Iarnă, scos sub egida Soft Records

Concertul de la Music Club este unul foarte special, pentru mine. Pentru prima oară, îmi voi prezenta compozițiile personale, născute din pasiunea pentru muzica și din curiozitatea de a explora zone de creație care depășesc granițele muzicii rock, spune Călin.

Albumul Ritual de Iarnă conține douăzeci de piese, între care două prelucrări după melodii folclorice româneşti, Dansul caprelor şi Jocul ursului și îl relevă pe Călin Pop în multiple ipostaze: compozitor, poet, vocalist, instrumentist la chitară, claviaturi, bass, blockflöte, percuţii, culegător de sunete naturale (vânt, ploaie şiroind de pe streşini, paşi scârţâind pe zăpadă, hârâitul acului de patefon pe şanţul discului de vinil), regizor muzical sau producător artistic.

Biletele pentru concertul Călin Pop sunt puse în vânzare în Rețeaua IaBilet și online pe http://www.iabilet.ro, la prețul de 50 de lei.

Cumpărarea unui bilet nu asigură automat loc la masă. Rezervarea unei mese se face prin telefon, direct la Music Club, la numărul 0720 887115 sau prin e-mail, la adresa rezervari@music-club.ro.

Un eveniment prezentat de Music Club și recomandat de Rock FM
Music Club – Strada Barației, nr. 31 (în spatele magazinului Cocor)

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 23 mai 2024

EUR 1 x EUR = 4,9745 RON
GBP 1 x GBP = 5,8379 RON
USD 1 x USD = 4,5878 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 24 mai 2024

Acum la Bucureşti
13 °C

Nori împrăștiați

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner