Programul showului Loredana, Connect-R si Alb Negru de la Arenele Romane

Prima pagină » Noutăţi » Actualităţi » Programul showului Loredana, Connect-R si Alb Negru de la Arenele Romane

Pe 20 septembrie 2015, la Arenele Romane din Bucuresti, Uniunea de Creatie Intepretativa a Muzicienilor din Romania (UCIMR), in parteneriat cu Centrul Roman pentru Administrarea Drepturilor Artistilor Interpreti (CREDIDAM), va invita la prima zi a festivalului UNITED ARTISTS, zi dedicata muzicii pop.

Loredana, Connect-R, Alb Negru, Alina Eremia si Dorian canta in prima zi de UNITED ARTISTS FESTIVAL. Loredana, Connect-R, Dorian si Alina Eremia vor canta alaturi de trupele lor LIVE (chitara, bass, tobe, clape etc..).

PROGRAMUL EVENIMENTULUI

Portile Arenelor Romane se deschid la ora 18:00 iar concertele incep la ora 19:00. Prima pe scena va fi Alina Eremia alaturi de band-ul sau LIVE urmata de Dorian &band de la ora 19:40. Baietii de la Alb Negru vor urca pe scena la ora 20:20 urmati de Connect-R & band de la ora 21:10. Regina serii, Loredana, va urca pe scena alaturi de trupa sa la ora 21:45.

Biletele pot fi achizitionate in format electronic pe www.iabilet.ro, în reţeaua fizica iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea – Magazinul Muzica, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si VGeneration, IQ BOX,  reteaua de magazine Say – partener Orange si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara)  dar si in reteaua EVENTIM la pretul de 25 de lei in presale si 30 de lei la intrare in ziua concertului, la intrare.

Loredana, Connect-R, Alb Negru, Alina Eremia si Dorian Popa vor concerta in debutul festivalului, pe scena Arenelor Romane, in cadrul unui show open-air de peste 4 ore! Evenimentul va fi prezentat de Aurelian Temisan.

UNITED ARTISTS FESTIVAL pentru un INTERNET ECHITABIL

UCIMR și CREDIDAM ofera pasionatilor de muzica live, în perioada 20 Septembrie – 11 Octombrie 2015, o serie de concerte la Arenele Romane, reunite sub conceptul primei editii UNITED ARTISTS FESTIVAL si cu participarea unor artiști renumiți de pe scena muzicii romanesti.

Evenimentul de anul acesta isi propune sa mobilizeze publicul pentru sustinearea campaniei FAIR INTERNET si semnarea petitiei pentru un INTERNET ECHITABIL, pe pagina www.fair-internet.eu, precum si sarbatorirea celor 20 de ani de activitate UCIMR si CREDIDAM, in slujba artistilor.

Timp de patru week-enduri, scena de la Arenele Romane va gazdui artisti renumiti de muzica pop, rock, folclorica si clasica pentru prima editie a UNITED ARTISTS FESTIVAL. Pe durata celor patru concerte, publicul va putea sa semneze online petitia pentru un INTERNET ECHITABIL PENTRU ARTISTI, pe calculatoare amplasate in spatele scenei.

FAIR INTERNET (INTERTNET ECHITABIL PENTRU ARTIȘTI) este o campanie inițiată de organizațiile artiștilor din Europa, cu scopul de a schimba legislația europeană, astfel încât artiștii să fie plătiți pentru muzica vizualizată sau ascultată pe internet.

Mai multe informatii despre campania FAIR INTERNET gasiti pe www.fair-internet.eu sau www.credidam.ro

Biletele pot fi achizitionate in format electronic pe www.iabilet.ro, în reţeaua fizica iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea – Magazinul Muzica, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si VGeneration, IQ BOX,  reteaua de magazine Say – partener Orange si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara)  dar si in reteaua EVENTIM la urmatoarele preturi:

– In presale biletele costa 25 de lei;
– La intrare, biletele costa 30 de lei.

UNITED ARTISTS FESTIVAL este un proiect al UCIMR, in parteneriat cu CREDIDAM, sustinut de BestMusic Live Concerts si BestMusic Digital Distro alaturi de Maguay ca partener IT.

Evenimente Recomandate
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 12 iunie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9767 RON
GBP 1 x GBP = 5,8931 RON
USD 1 x USD = 4,6295 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 12 iunie 2024

Acum la Bucureşti
21 °C

Câțiva nori

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner