Proiectul CandyShop lanseaza primul single – “HappyLand”

Prima pagină » Noutăţi » Proiectul CandyShop lanseaza primul single – “HappyLand”

Proiectul CandyShop lanseaza primul single – “HappyLand”

Romanii zambesc prea putin, rad rar. Sunt mereu seriosi, preocupati. In masina, ascultand versurile de la radio ai crede ca toata lumea traieste o iubire dramatica sau sufera dupa una. Iar noua ne place sa gasim motive sa radem, sa traim cu optimism si sa visam cu ochii deschisi. Avem convingerea ca si celorlalti le place, dar, pentru ca nu vorbesc despre asta, incep sa uite.

…Si atunci le reamintim ca: de fapt ai nevoie de putine lucruri, ai dreptul sa speri, ai dreptul sa fii plictisit si obosit cand nu traiesti cu adevarat ce-ti doresti si, mai ales, ai dreptul sa fii fericit”, declara membrii proiectului.

HappyLand”, dupa cum este si titlul, este o piesa vesela, care vorbeste cu onestitate despre lupta zilnica dintre ce astepti si ce ti se ofera, usor de retinut si fredonat, cu un mesaj simplu care atinge pe toata lumea.

Vocea jazzy-copilaroasa, cu un ambitus care ii ofera posibilitati nelimitate, catchy, proaspata si energetica ii apartine Anei Maria Rosu. In varsta de 21 de ani, Ana isi exploreaza acum identitatea de artist, si-o expune fara retineri si, mai ales, cu optimism si entuziasm, coordonatele proiectului.

Cand intri in magazinul de dulciuri, dispozitia ti se schimba. Culorile, aromele, gusturile promise sunt atat de diferite si de tentante, incat e imposibil sa nu gasesti ceva special si pentru tine.

De aici numele proiectului: Candy Shop. Pentru ca muzica noastra este una optimista, usor de retinut si fredonat, dar te face sa iti doresti sa asculti din nou si mai mult… Este un stil de granita, dinamic si fresh, flexand de la hip-hop la trap, care, daca trebuie sa fie incadrat intr-un gen, s-ar inscrie sub umbrela bubble-base”, adauga CandyShop.

Single-ul este disponibil online: https://MediaPro.lnk.to/CandyShopPR

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 3 martie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9699 RON
GBP 1 x GBP = 5,8083 RON
USD 1 x USD = 4,5984 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 3 martie 2024

Acum la Bucureşti
6 °C

Câțiva nori

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner