Provincialii se întorc la Berăria H

Prima pagină » Noutăţi » Evenimente » Provincialii se întorc la Berăria H

Una dintre cele mai așteptate trupe la Berăria H, trupa Provincialii revine pentru a treia oară, pregătită pentru un concert despre care se știe când începe, dar nu și când se termină, un concert la care toată lumea dansează și cântă.

Vineri, pe 23 septembrie 2016, Provincialii se întorc la Berăria H pentru un concert care va fi, cel mai probabil, cu casa închisă. Provincialii aduc de această dată piese noi și sunt pregătiți să danseze ore în șir împreună cu cei peste 1500 de prieteni care îi vor întâmpina la Berărie.

Cei unsprezece muzicieni talentați sunt iubiți pentru energia pe care o transmit, pentru voia bună și pofta de viață care molipsesc pe toată lumea.

Lansată în urmă cu 16 ani, trupa Provincialii s-a deschis, în timp, către abordări muzicale tot mai diversificate, și-a mărit componența, abordând cu ușurință stiluri muzicale diferite. La ora actuală repertoriul este format din piese etno pop rock și pop rock, creații proprii sau preluări din folclor. Versatilitatea se datorează multitudinii de instrumente, mânuite de instrumentiști valoroși, dar și celor doi soliști, care au capacitatea de a se „juca” pe scenă, simțindu-se confortabil în orice gen muzical. Ionuț Ungureanu este una dintre cele mai iubite voci masculine din țară. Aliona Triboi vine de la Chișinău și este actriță, ceea ce îi dublează dezinvoltura naturală. Alături de ei sunt Alexandru Rotaru (fost solist la Filarmonica din Chișinău), Eugen Radu (membru fondator și compozitor), Emil Marcu, Alberto Măntoiu, Vadim Tichisan, Andrei Trifan, Cristi Cantea, Cristi Mihai, George Cantea.

Concertele Provincialii înseamnă mai mult decât muzică bună, cântată bine, înseamnă spectacol, energie, interacțiune cu publicul, dans și multă bucurie.

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 19 mai 2024

EUR 1 x EUR = 4,9751 RON
GBP 1 x GBP = 5,8059 RON
USD 1 x USD = 4,5879 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 19 mai 2024

Acum la Bucureşti
13 °C

Câțiva nori

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner