R.A.C.L.A. – “Raport major” – disponibil acum si pe vinyl

După ce a lansat primul album românesc de hip-hop pe vinyl în anul 2000 (Plus infinit), R.A.C.L.A. continuă seria premierelor cu o ediție specială a albumului-eveniment Raport Major (lansat în octombrie 2016): un vinyl dedicat atât colecționarilor de muzică de calitate, cât și beatmaker-ilor, DJ-ilor și MC-ilor români.

Astfel, fața A a vinyl-ului conține piese de pe album, iar fața B cuprinde interpretări acappella, instrumentale și un track de efecte speciale realizat de DJ Semplaru.

R.A.C.L.A. – Raport Major (vinyl):

GetMusic.ro: http://smarturl.it/RaportMajorVinylGM

Emag.ro: http://smarturl.it/RaportMajorVinylEmag

Carturesti.ro: http://smarturl.it/RaportMajorVinylCart

R.A.C.L.A. – Raport Major (vinyl) – tracklist:

Side A:

 1. Supra
 2. Bagabonti
 3. Clasici
 4. Tine-te de ea
 5. Universuri ft. Boka

Side B:

 1. Supra (A cappella)
 2. Supra (Instrumental)
 3. Lauri (Instrumental)
 4. Mach Check ft. Funktasztikus, Alan & Kepa (Instrumental)
 5. Friendly FX

Albumul R.A.C.L.A. – Raport major – disponibil pentru streaming & download: https://MediaPro.lnk.to/RaportMajorNe

“Am vrut ca acest material să beneficieze de versatilitatea suportului pe care a fost editat. Să nu fie dedicat doar ascultării pieselor de pe el, ci și creării de content nou. Fața B a discului este destinată beatmakerilor, MC-ilor și DJ-ilor care sunt invitați să-și manifeste creativitatea pornind de la instrumentalele și versiunile acappella pe care le vor găsi aici.

Cât despre faptul că R.A.C.L.A are, iată, un al doilea LP editat și pe vinyl, ce pot spune decât că este cel mai frumos vis al unui artist să își vadă munca materializată pe acest suport. Vinyl-ul se întoarce puternic în preferințele ascultătorilor de muzică de pretutindeni, iar hip-hop-ul fără plastic n-ar mai fi deloc fantastic.

Începem anul în forță, iar 2017 va aduce și alte premiere și inovații pe care R.A.C.L.A. le pregătește fanilor și ascultătorilor de hip-hop.” (Rimaru)

Mai multe informatii pe:

https://www.facebook.com/RACLA93/


Ți-a plăcut articolul? Distribuie pe
 • Distribuie pe Pinterest
 • Distribuie pe Whatsapp

Alte articole