R.A.C.L.A. și Anda Adam lansează “Nu te-am uitat”

Prima pagină » Noutăţi » Lansări » R.A.C.L.A. și Anda Adam lansează “Nu te-am uitat”

R.A.C.L.A. și Anda Adam ne surprind cu o nouă colaborare și lansează azi “Nu te-am uitat” – continuarea poveştii piesei “Nu mă uita”, lansată în 1999, care poate fi considerată cu usurinţă un evergreen.

Pentru cei mai tineri dintre noi, “Nu mă uita” a fost una dintre cele mai rezonante piese de la acea vreme, ea marcând startul carierei muzicale a artistului Anda Adam și rămânând totodată una dintre cele mai puternice piese hip-hop românești scrise vreodată.

După ce anul trecut Anda Adam și Rimaru au deschis Romanian Music Awards  cu “Nu mă uita”, s-au gândit să-și surprindă fanii cu o continuare a poveștii originale, la nu mai puțin de 16 ani distanță.

“Odată cu maturizarea personajelor și a noastră ca artiști, am încercat și un sound mai elaborat, la nivelul cerințelor pieței muzicale din prezent. Am lucrat piesa timp de mai multe luni la Rappin’ On Production împreună cu fostul meu coleg din R.A.C.L.A., Connect-R, iar munca noastră a fost încununată de un film de excepție realizat de Alex Ceaușu, căruia proiectul i-a plăcut din prima clipă”, a declarat Rimaru.

„Sunt bucuroasă că dupa 16 ani cântăm iar în această formulă. Într-o dimineață am găsit un mesaj de la Rimaru, că are o piesă pe care vrea să colaborăm. Mi-a plăcut foarte tare ideea și abia așteptam să aud melodia. Încă de la prima ascultare am știut că este piesa perfectă pentru a face acest featuring cu R.A.C.L.A. Le mulțumim băieților de la Rapin’ On pentru această producție care este continuarea perfectă a piesei “Nu mă uita” și sunt convinsă că va ajunge direct la inimile celor care vor da play.” a spus Anda Adam.

“Filmările au durat 3 zile și au implicat numeroase locații, urmăriri cu mașini, scene de luptă și o răpire, metacarpiene strivite în pereți. Vreau să spun un sincer „mulțumesc!” din partea mea pentru Dana Adam de la MediaPro Music, care a crezut de la bun început în acest proiect”, a mai spus Rimaru.

Vezi aici videoclipul R.A.C.L.A. feat. Anda Adam:

Ascultă sau descarcă R.A.C.L.A. feat. Anda Adam de aici:

https://MediaPro.lnk.to/RACLAftAndaAdam-NuTeamUitat

Mai multe poze de la filmarea videoclipului gasiţi aici:
http://we.tl/HoduCr1RN9

Fotograf: Alex Chiţu

Styling: Amir Doboş şi Mădălina Mohamed

Makeup: Romelia Pelin

Hair: George Cozma

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 8 decembrie 2023

EUR 1 x EUR = 4,9679 RON
GBP 1 x GBP = 5,8029 RON
USD 1 x USD = 4,6140 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 8 decembrie 2023

Acum la Bucureşti
1 °C

Cer fragmentat

Vezi mai multe orașe →

Reducere 1% la PC Garage

Click pe imaginea de mai sus, sau foloseste codul FN7MKAFI in cosul de produse!

E-zine.ro is a Thomann Partner