„Răcnetul Carpaților” la Romexpo

Prima pagină » Noutăţi » Evenimente » „Răcnetul Carpaților” la Romexpo

Bucureștiul, de la mahalaua interbelică la cartierul de astăzi, este tema celei de-a treia ediții „Răcnetul Carpaților”, festival de muzică, tradiție românească și cultură urbană organizat de CMBT Events, în parteneriat cu Primăria Capitalei, prin ARCUB, în perioada 28-29 noiembrie, la Complexul Romexpo, Pavilion B2.


Combinând cultura underground cu tradițiile românești, ediția din acest an a „Răcnetului Carpaților” poartă subtitlul „Cart’hier 2019” și prezintă publicului bucureștean o paralelă între orașul de ieri și de astăzi, prin concerte hip-hop, meșteșuguri populare, sporturi urbane și battles de ritmuri hip-hop. Totodată, „Răcnetul Carpaților” marchează, în acest an, 30 de ani de la Revoluția din 1989 printr-o expoziție de fotografie și o demonstrație de graffiti cu tema „’89. 30 de ani de libertate”.

Capete de afiș ale ediției „Răcnetul Carpaților. Cart’hier 2019” sunt unii dintre cei mai reprezentativi artiști ai culturii urbane și muzicii hip-hop: Grasu XXL, Guess Who, Cedry2k, C.I.A., Dragonu AKA 47, ALAN&KEPA, raku, Sișu Tudor, Spike, Phunk B și BiGGiE&Karie.

Pe parcursul celor două zile de festival, joi, 28 noiembrie și vineri, 29 noiembrie, Hala B2 a Complexului Romexpo va găzdui, pe lângă concertele live, expoziții de fotografie și meșteșuguri tradiționale, „Zona Urbană” cu demonstrații de artă graffiti, Battle MC Showcase sporturi urbane și o zonă tip Street Food.

Cu doar câteva zile înainte de sărbătoarea națională de 1 decembrie, festivalul „Răcnetul Carpaților” celebrează identitatea românească prin prezența în program a meșterilor populari care vor readuce în atenția publicului vechi meșteșuguri populare.

Intrarea la evenimentele din cadrul festivalului „Răcnetul Carpaților” este liberă. În cele două zile de festival, accesul în Pavilionul B2 din Complexul Romexpo se face începând cu ora 18:00.

„Răcnetul Carpaților” este un eveniment muzical-cultural-urban care își propune să aducă în fața publicului bucureștean un concept unic în peisajul artistic contemporan.

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 17 aprilie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9763 RON
GBP 1 x GBP = 5,8284 RON
USD 1 x USD = 4,6818 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 17 aprilie 2024

Acum la Bucureşti
20 °C

Ploaie ușoară

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner