RBD vor inregistra un duet cu Black Eyed Peas

RBD vor inregistra o piesa cu trupa Black Eyed Peas pentru noul lor album care va aparea in toamna.

Cei de la RBD vor semna saptamana viitoare un contract important pentru cariera lor. Ei urmeaza sa inregistreze o piesa cu binecunoscutul grup Black Eyed Peas.Producatorul trupei RBD, Pedro Damián, a confirmat ca Anahí, Maite, Dulce, Christian, Christopher si Alfonso vor canta cu trupa lui Fergie, dar nu a furnizat mai multe detalii.

"Ei vor incheia o colaborare cu un grup american de hip-hop, foarte cunoscut si important. Va fi un duet intre cele doua trupe si vom include aceasta piesa ca bonus track, pe discul in limba engleza, Rebels", a declarat Damián, recunoscand ca inregistrarea acestei piese cu Black Eyed Peas inseamna un pas important pentru sextetul mexican.Trupa Black Eyed Peas a debutat pe piata muzicala in anul 1998 cu discul “Behind the Front”, iar pana acum a vandut peste 20 de milioane de albume in toata lumea si a castigat trei premii Grammy.

In prezent, grupul Black Eyed Peas lucreaza la un nou CD care se va intitula “From Roots To Fruits” si va fi lansat spre sfarsitul anului 2007.RBD urmeaza sa inregistreze acest duet cu Black Eyed Peas imediat dupa concertul din Romania (12 iunie, Stadionul Cotroceni). Biletele pentru acest concert pot fi achizitionate  prin intermediul site-urilor de specialitate.


Ți-a plăcut articolul? Distribuie pe
  • Distribuie pe Pinterest
  • Distribuie pe Whatsapp
Apreciază articolul

Alte articole