REF 2023 anunta nume noi: Arch Enemy, Heilung, Amorphis, Therion, Lionheart, Spectral Wound, Allochiria

Prima pagină » Noutăţi » Actualităţi » REF 2023 anunta nume noi: Arch Enemy, Heilung, Amorphis, Therion, Lionheart, Spectral Wound, Allochiria

7 trupe noi au fost anuntate pentru editia 2023 a Rockstadt Extreme Fest: Arch Enemy, Heilung, Amorphis, Therion, Lionheart, Spectral Wound si Allochiria.

ARCH ENEMY revine în România, de data aceasta ca unul dintre headlinerii festivalului. Show-ul lor este unul dintre puținele spectacole confirmate pentru Europa din această vară. Trupa isi promoveaza noul lor album, Deceivers, unul dintre cele mai de succes albume ale lor de până acum. Spectacolul lor stelar chiar nu are nevoie de nicio prezentare, trebuie doar să apari în fața scenei și să te bucuri de show.

Ținând lucrurile la o notă ridicată, ce acțiune mai bună pentru a fuziona cu magia și misticismul carpaților, în afară de HEILUNG? Pregătește-te pentru un ritual unic, cu o producție completă, o gamă completă și o experiență o dată în viață care are loc chiar în mijlocul pădurii Carpaților. Acest lucru nu trebuie ratat.

Încă mergând puternic ca întotdeauna, favoriții festivalurilor AMORPHIS se întorc pe ținuturile Transilvaniei și, dacă ați mai văzut această putere finlandeză, chiar nu este nevoie de nicio prezentare. Același lucru este valabil și pentru legendele suedeze THERION, care vor cânta și pentru prima dată la Rockstadt Extreme Fest.

Din cealaltă parte a lumii, direct din partea însorită a Californiei, legendele hardcore LIONHEART vor urca pe scenă pentru prima dată în Europa de Est și abia așteptăm o lecție americană pură de hardcore.

Încheind această rundă de confirmări se află senzația americană de black metal SPECTRAL WOUND, urmată de veteranii festivalului grecesc ALLOCHIRIA, care vor promova și noul lor album.

Din păcate, din motive economice și logistice, WOLVES IN THE THRONE ROOM sunt nevoiți să-și anuleze turneul european de vară, inclusiv spectacolul de la Rockstadt Extreme Fest. Sperăm că vom putea reprograma pentru 2024.

Suntem la mai puțin de 30 de nume care vor fi adăugate în acest festival și sperăm să dezvăluim gama completă undeva luna viitoare. Mai sunt câteva surprize care urmează să fie dezvăluite, așa că fii cu ochii pe actualizări!
O altă actualizare interesantă este că ne-am parteneriat cu RADIO GUERRILLA! După câteva discuții și, de asemenea, urmărind îndeaproape lista de redare și conceptele lor obișnuite, ne-am dat seama că acesta este literalmente cel mai bun și mai tare partener pe care l-am putea cere de la radioul național. Suntem mai mult decât încântați să vă arătăm ce plănuim împreună pentru acest an.

Păzit de Cetatea Râșnov din apropierea dealului, Rockstadt Extreme Fest 2023 se va desfășura între 2 și 6 august 2023 la doar 30 de minute de Brașov, în orașul Râșnov. Terenul festivalului va găzdui 3 scene și nu mai puțin de 70 de trupe în toate cele 5 zile, dar asta nu este tot. Vă puteți bucura de mâncăruri gustoase sau vă puteți depăși recordul personal de consum de bere la prețuri neașteptate, pe care nu le veți găsi în altă parte. Și mai avem câteva obiective turistice de top în zona festivalului: Cetatea Râșnov, Peștera Valea Cetății, rezervația de urși LiBEARty sau, totuși, infamul Castel Bran al lui Dracula.

Abonamentele de festival pot fi achiziționate la nivel internațional prin Iabilet.ro sau pe https://bilete.rockstadtextremefest.ro/
Pentru mai multe informații despre festival, vă rugăm să vizitați https://www.rockstadtextremefest.ro/
Abia asteptam sa ne vedem în august, la cel mai mare festival de metal din România.

Evenimente Recomandate
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 18 iunie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9768 RON
GBP 1 x GBP = 5,8855 RON
USD 1 x USD = 4,6464 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 19 iunie 2024

Acum la Bucureşti
22 °C

Cer senin

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner