REF 2023 – bilete de o zi si lineup pe zile

Prima pagină » Noutăţi » Actualităţi » REF 2023 – bilete de o zi si lineup pe zile

Abonamentele zilnice pentru Rockstadt Extreme Fest 2023 au fost pusa la vânzare incepand de astazi.
Datorită faptului că peste jumătate din abonamentele complete disponibile s-au vândut deja, abonamentele de o zi vor fi disponibile într-un NUMĂR LIMITAT pentru fiecare zi. Vă sfătuim să fiți rapizi în acest sens, deoarece ne așteptăm ca biletele să se epuizeze în timp record.

Biletele de o zi sunt disponibile pentru suma de 335 lei (68 euro) + taxe și pot fi achiziționate de pe tickets.rockstadtextremefest.ro sau iabilet.ro.

Și dacă vă întrebați care zi este cea mai potrivită, am adăugat programul nostru zilnic mai jos.


Vorbind despre programul zilnic, acesta este – probabil – cel mai consistent program pe care l-am avut până acum, un maraton complet de 5 zile, cu 70 de trupe și peste 60 de ore de muzică live, realizat de fani, pentru fani.

Cu toate acestea, o mică schimbare în lineup, deoarece THE ACACIA STRAIN, din păcate, își va anula turneul european, inclusiv spectacolul lor la Rockstadt Extreme Fest, care cel mai probabil va fi reprogramat pentru 2024.
O declarație din partea trupei: „Recent, ni s-a oferit o oportunitate de turneu în Nord. America despre care am simțit că are cel mai mult sens pentru trupă și obiectivele noastre pe termen lung. Ca urmare a acestei oportunități, vom anula spectacolele programate în Europa pentru august 2023. Desigur, ne cerem scuze oricăror persoane, promotori sau spectatori care ar putea fi dezamăgiți de acest lucru. Pentru prima dată după mult timp, pare că se întâmplă în sfârșit ceva în Europa și așteptăm cu mare nerăbdare să revenim în 2024. Vă mulțumim pentru înțelegere.

Dar nu vă mai faceți griji, deoarece am găsit un înlocuitor mai mult decât potrivit. Vă rugăm să bun venit diviziei de hardcore punk din Orange County, STICK TO YOUR GUNS!
În ceea ce privește cele 8 trupe rămase, acestea vor fi dezvăluite în scurt timp, deoarece încă mai pândesc câteva surprize.

Consultați site-ul nostru https://www.rockstadtextremefest.com/ pentru mai multe despre programul extraordinar, prețurile biletelor și detalii despre cele 5 zile întregi ale celui mai iubit festival rock din Europa de Est, înființat în 2013 în inima Transilvaniei.

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 17 aprilie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9763 RON
GBP 1 x GBP = 5,8284 RON
USD 1 x USD = 4,6818 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 17 aprilie 2024

Acum la Bucureşti
17 °C

Ploaie moderată

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner