Reguli de acces la concertul Julio Iglesias de la Galati

Prima pagină » Noutăţi » Actualităţi » Reguli de acces la concertul Julio Iglesias de la Galati

Pregătirile pentru cel mai aşteptat concert din Galați, au intrat în linie dreaptă. Începând de astăzi, 18 iulie, au început lucrările de amenajare a scenei amplasata la Stadionul Dunărea pentru găzduirea unui show cu adevarat grandios. Toate acestea se vor încheia la finalul zilei de 19 iulie, astfel încât în ziua concertului să se desfășoare în cele mai bune condiții, programul repetițiilor finale.

Duminică, 20 iulie 2014 începând cu orele 20:30, Julio Iglesias îți va încânta auditoriul cu un concert LIVE de tip greatest hits. Timp de 90 de minute, pe Stadionul Dunărea vor răsuna cele mai iubite și ascultate melodii ale artistului, lansate pe parcursul celor 46 de ani de activitate impresionantă.

Pentru ca spectatorii să se bucure din plin de buna desfășurare dar și de atmosfera specială creată de muzica marelui artist, organizatorii recomandă publicului să ajungă în timp util la locația evenimentului pentru a evita aglomerația la punctele de acces, și să respecte cu strictețe regulile de acces. Accesul pe stadion se va face începând cu orele 19:30.

După efectuarea accesului, publicul este rugat să păstreze biletele. Biletul achiziţionat permite accesul o singură dată în zona de eveniment, până la finalul spectacolului. Conform cerinţelor venite din partea echipei artistului, cei care părăsesc zona de concert şi doresc să reintre vor fi nevoiţi să cumpere un bilet nou.

Este strict interzis accesul cu: umbrele, brichete, sticle ( inclusiv sticlele de parfum sau deodorante), bidoane de plastic, cutii de băutură, conserve, artificii, bannere susținute de bețe, spray-uri, scaune, arme, băuturi sau mâncare, obiecte contondente, animale de companie, lanțuri, bagaje voluminoase, lasere, aparate foto sau aparate de înregistrare audio-video.

În caz de ploaie, accesul cu umbrele nu va fi permis, spectatorilor fiindu-le recomandat să-şi aducă pelerine de ploaie.

În zona de concert, vor fi amenajate spații comerciale cu apă, băuturi răcoritoare, bere sau diferite produse alimentare.

În ziua concertului, biletele vor putea fi achiziționate de la casa de bilete a Casei de Cultură a Sindicatelor până la ora 14:00, după această oră putând fi cumpărate de la punctele de vânzare ale Stadionului Dunarea.

În funcție de categorie, prețul unui bilet este de: Cat.II – 125 lei,Cat.I – 185 lei si VIP – 225 lei.

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 12 aprilie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9703 RON
GBP 1 x GBP = 5,8071 RON
USD 1 x USD = 4,6322 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 12 aprilie 2024

Acum la Bucureşti
24 °C

Cer senin

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner