Reguli de acces pentru spectacolele Ansamblului Alexandrov in Romania

Prima pagină » Noutăţi » Actualităţi » Reguli de acces pentru spectacolele Ansamblului Alexandrov in Romania

Doar doua zile ne mai despart de unul dintre cele mai asteptate evenimente culturale ale acestei toamne: aflat in premiera in Romania, Ansamblul Alexandrov va sustine doua spectacole de neuitat pentru publicul roman: pe 8 octombrie 2016, la Constanta, in sala mare a Casei de Cultura a Sindicatelor iar pe 9 octombrie 2016, la Sala Palatului din Bucuresti. Ambele spectacole incep la orele 20:00.

Pentru intalnirea cu publicul roman, Corul pregateste un recital de exceptie, din care nu vor lipsi cele mai consacrate piese rusesti (Kalinka, Razboiul sfant,  Katiusa) dar si o surpriza uriasa: reinterpretarea in varianta corala a celor mai cunoscute piese ale formatiilor Queen si The Beatles.

Corul Alexandrov este cel mai mare ansamblu artistic din Rusia si este renumit pentru finetea si puritatea interpretarii muzicale academice, plina de emotie, arta si inzestrare vocala. Muzica Ansamblului combina cu succes instrumentele populare rusesti – donara, balalaica si acordeonul cu butoane – cu instrumentele de suflat din metal si lemn.

Ansamblul Aleksandrov va fi acompaniat de catre orchestra filarmonica „Valahia”, condusa de maestrul dirijor Virgil Petanca. Maiestria muzicienilor aflati sub bagheta unuia dintre cei mai buni muzicieni si dirijori ai Romaniei va completa regalul oferit de catre Ansamblul Aleksandrov.

Accesul publicului in salile de concert va fi permis incepand cu orele 19:00. Filmatul nu este permis iar fotografiatul va fi permis in primele 10 minute ale fiecarui spectacol, in baza acreditarii de presa primita la intrarea in sala.

Organizatori: Asociatia Culturala Mall4Art, cu sprijinul Ambasadei Federatiei Ruse la Bucuresti si Consulatului Federatiei Ruse de la Constanta

Parteneri online: www.infomusic.ro // www.letsrock.ro // www.concerte-azi.ro // www.goingout.ro // www.iqool.ro // www.roportal.ro

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 20 mai 2024

EUR 1 x EUR = 4,9751 RON
GBP 1 x GBP = 5,8059 RON
USD 1 x USD = 4,5879 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 20 mai 2024

Acum la Bucureşti
17 °C

Nori împrăștiați

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner