Retro Music Festival la Romexpo

Prima pagină » Noutăţi » Retro Music Festival la Romexpo

Pionierul festivalurilor de muzica retro din Romania, Retro Music Festival, va avea loc în perioada 21 – 23 iunie 2019 in parcarea Romexpo, urmand sa aducă în fata bucurestenilor un lineup de 30 de artisti precum Ace of Base, Snap, Milli Vanilli, CC Catch sau Mr. President.

Avandu-i ca prim target pe reprezentantii generatiei de mijloc, acest eveniment de mare anvergura, dedicat întregii familii, se adreseaza și publicului tânăr și foarte tânăr, care se poate initia în muzica-sursa de inspiratie a ritmurilor actuale. Copiii sub 14 ani beneficiaza de intrare libera.


Informații bilete și abonamente

În perioada 18 – 23 aprilie, iubitorii muzicii anilor 80 – 90 își pot achiziționa bilete de o zi în sistem „blind sale”, inaintea anuntarii programului, la prețul special de 50 de lei. În data de 24 aprilie festivalul își va anunța programul pe zile, prețul unui bilet de o zi urmând sa urce începand cu data respectiva la 75 lei.
Sunt disponibile și abonamente la prețul de 200 lei Acces general și 500 lei categoria VIP. Abonamentele VIP beneficiaza de locuri în cea mai buna zona, în apropierea artistilor, parcare gratuita și acces separat la eveniment.

Biletele de o zi și abonamentele sunt disponibile online pe www.entertix.ro și www.myticket.ro și fizic în magazinele Carturesti, hypermarketurile Carrefour și la casieria Casei de Cultura a Studenților, Cluj Napoca.

Festivalul este organizat de International Artist Management, agenția având o experiența de peste 20 de ani atât în industria muzicala din Romania, cât și internațională. „Suntem încântați sa putem oferi, la Bucuresti, trei zile de adevărata sărbătoare a muzicii. Bucuria acestor ritmuri, care au încântat generații de fani ai muzicii de pretutindeni, le face să fie mereu la moda. Sunt convins ca toți cei care apreciaza muzica anilor ‘80 – ‘90 vor fi încântați de lineup-ul de excepție care va evolua pe scena festivalului dar, în același timp, ne face plăcere sa le dam ocazia și celor mai tineri sa vadă live vedetele a caror muzica sta la baza ritmurilor pop de astazi” – Florin Apostol, IAM

Un eveniment sustinut de Magic FM si Romania TV.

Evenimente Recomandate
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 18 iunie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9768 RON
GBP 1 x GBP = 5,8855 RON
USD 1 x USD = 4,6464 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 19 iunie 2024

Acum la Bucureşti
22 °C

Cer senin

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner