Retro Specs Party 3 in El Grande Comandante

El Grande Comandante in colaborare cu Jurnal de Zbor iti prezinta Retro Specs Party. Joi, 4 martie, incepand cu orele 21.00, El Grande Comandante poarta ochelari.
Din seria eventurilor powerd by Jurnal de Zbor, El Grande Comandante isi asuma responsabilitatea de a fi gazda unei petreceri tematice inedite. Dupa petreceri si concepte minunate, te invitam sa petreci intr-o tema nou-nouta, de data aceasta sub tutela grupului El Comandante.

Dresscode-ul la aceasta petrecere va fi “specs appeal”, adica ochelari, fie ei de soare, de vedere, de carton, nu ne intereseaza ce fel de ochelari porti sau vei purta ci felul in care ii porti. Un soft-fetish de cand s-a inventat monoclul incoace, ochelarii pot da unei persoane un aspect inedit.

De la secretare care-ti fac cu ochiul pe sub rama, fete de colegiu, rockeri si retro-geeks pana la pustiul “indie” al carui nume nu l-ai retinut, cu totii am vazut cate o persoana de sex opus caruia ochelarii purtati ii dadeau o anumita atitudine, acel je ne sais quoi numit generic: specs-appeal.

Asadar, va asteptam, joi 4 februarie,ora 22:00, la Subsolul 1 din clubul El Grande Comandante, pe str. Viitorului nr. 26, la petrecerea RETROSPECS.

( http://jurnaldezbor.tk/ )

Ti-a placut articolul ? Nu uita de share: