Robbie Williams in cautarea extraterestrilor

Robbie Williams nu stie ce sa mai faca sa nu se plictiseasca. De cantat a cantat toata viata asa ca acum s-a apucat de camping. Pentru artist e mai bine la cort decat in luxoasele case si vile pe care le are. Mai ales ca asa se poate muta mai repede in locurile despre care se spune ca sunt vizitate de extraterestri. O intalnire de la care nu si-ar dori sa lipseasca.

Fostul component al formatiei Take That a tot plecat in ultima vreme in drumetii cu prietenii, prin salbaticie, alegand suspansul naturii in locul faimei aduse de showbiz. Artistul chiar a inceput sa faca si cumparaturi serioase pentru noua sa pasiune. Robbie Williams a fost zarit cumparandu-si un cort, un aparat de gatit, un sac de dormit, un echipament de supravietuire si multe alte accesorii necesare campingului.

„Rob isi tot ia prietenii in excursii prin paduri. Acum vrea sa traiasca exact ca un cowboy, cum a vazut el prin filme. Si unde mai pui ca mai are si o fascinatie pentru OZN-uri. Crede cu tarie ca in salbaticie are mult mai multe sanse sa vada un extraterestru decat in Los Angeles”, a spus o sursa din anturajul vedetei. Si pentru un look cat mai apropiat de noua sa pasiune, cantaretul a decis sa-si lase si barba, asa ca adevaratii cowboy.

Ti-a placut articolul ? Nu uita de share: