Schoenbrunn Palace Orchestra Vienna il prezinta pe tanarul si talentatul dirijor – Vinicius Kattah

Stralucitoarea orchestra vieneza se va remarca inca o data pe scena Salii Palatului pe data de 23 decembrie, cu incepere de la ora 20.00.  

SCHOENBRUNN PALACE ORCHESTRA VIENNA, intr-un splendid spectacol de Craciun, o intampinare imperiala si luminoasa a sarbatorilor de iarna pentru cei dragi, in compania distinsului glas al sopranei Simona Eisinger, dar si alaturi de cel mai tanar dirijor al orchestrei, Vinicius Kattah (31 de ani)!

Nascut in 1986 in Brazilia, tanarul dirijor Vinicius Kattah a caștigat locul I in cadrul Concursului Internațional de Dirijori “Dunarea Albastra” in 2011 si locul al-III-lea la cel de-al VII-lea Concurs Internațional de Dirijori de Opera “Luigi Mancinelli” in anul 2016.

  • https://www.youtube.com/watch?v=_FkA0rlBg0I

Kattah s-a stabiilit in Viena, iar în ultimii 8 ani a colaborat cu Opera de Stat din Viena, Musikverein, Konzerthaus, Hofburg, Schoenbrunn Palace Orchestra Vienna si multe alte orchestre.

Kattah este in prezent dirijor principal al Operei Nationale Slovace si a condus, recent, premiera mondiala a lucrarii “Cenusareasa”, compusa de copila-minune Alma Deutscher (11 ani), opera ce poate fi vizionata in documentarul BBC “Finding Cinderella”.

  • https://www.youtube.com/watch?v=WQ4K9uEbSLA

Specializarea lui Kattah este muzica lui W. A. ​​Mozart. In 2015, a fondat proiectul Tutti Mozart, unde prezinta universul muzical al geniului nascut in 1756 la Salzburg.

Va invitam sa savurati si sa ascultati live cele mai incantatoare valsuri ce s-au auzit de-a lungul secolelor in Palatul Schoenbrunn din Viena, intr-o seara de vis oferita cu inima deschisa de catre cei 25 de muzicieni!

 

Exemplificari video:

 

DESPRE SCHOENBRUNN FESTIVAL ORCHESTRA VIENNA

Schoenbrunn Palace Orchestra Vienna orchestra de renume si la nivel international, transpune muzical era imperiala plina de farmec a Vienei, avand totodata o traditie indelungata de lucru alaturi de cantareti de opereta si dansatori de balet.

Fondata in 1997, efectivul instrumental asigura reprezenatiile la Opera din Viena si la festivalurile din Salzburg. In plus, orchestra se distinge prin unicitatea sunetului, prezenta scenica si aspect vestimentar impecabile. Schoenbrunn Festival Orchestra Vienna este devotata muzicii de curte vieneze, mai ales valsurilor lui Johann Strauss, dar si lucrarilor muzicale ale geniului Wolfgang Amadeus Mozart., Joseph Haydn sau Franz Schubert .

Concertele desfasurate de celebra orchestra vieneza au loc in Orangeria Schoenbrunn, un spatiu artistic unic, cu o bogata istorie muzicala ce s-a transformat in timp intr-o renumita locatie pentru evenimente culturale.

Schoenbrunn Palace Orchestra Vienna realizeaza turnee si la nivel international, atat in Europa, cat si peste ocean, fiind primita cu entuziasm în Suedia, Finlanda, Danemarca, Germania,  Elvetia, Italia, România, Olanda, Spania, Japonia, China, Croatia si Rusia.

Fiecare spectacol al lor este special, orchestra cu bucurie luand in considerare si cererile de muzica individuale, care pot fi personalizate pentru orice eveniment sau ocazie.


Ți-a plăcut articolul? Distribuie pe
  • Distribuie pe Pinterest
  • Distribuie pe Whatsapp
Apreciază articolul

Alte articole