Scooby Doo Live Show – revine la Sala Palatului in 2015

Prima pagină » Noutăţi » Actualităţi » Scooby Doo Live Show – revine la Sala Palatului in 2015

Dupa succesul extraordinar al celor patru spectacole din 2014 show-ul live Scooby Doo si Misterul Piramidei revine la cererea publicului pe scena Salii Palatului din Bucuresti vineri, 20 martie 2015.

Cu o audienta de peste 12.000 de oameni la spectacolele sustinute in februarie 2014, cel mai cunoscut si mai iubit erou canin din lumea fascinanta a desenelor animate, Scooby-Doo, va porni intr-o noua calatorie pana in indepartatul si toridul Egipt pentru a lua parte la o noua aventura. Scooby nu va fi singur, ci insotit de prietenii sai Shaggy, Fred, Velma si Daphne in incercarea de a descifra misterul piramidei Faraonului Hatshepsut. Dar investigatia lor nu va fi lipsita de obstacole. Gasca specializata in rezolvarea misterelor va confrunta mumii rauvoitoare si alte capcane amplasate cu atentie de mii de ani in piramida egipteana.

Spectacolul, produs de Warner Bros, este unul de mare amploare si elaborat cu multa atentie pentru detalii, cu un scenariu de actiune presarat de momente umoristice, cu doze de suspans si aventura, cu muzica si comedie, si cu multe alte surprize, totul pentru o seara de neuitat petrecuta in familie.

Scooby-Doo si Misterul Piramidei este mai mult decat un show pentru copii, el poate fi gustat si de parinti, intrucat nu reprezinta numai o poveste rupta din desenele animate, ci o lectie de viata care ne dovedeste cum prietenia si istetimea ne pot ajuta sa ne infruntam temerile si sa descoperim adevarul, restabilind dreptatea si ordinea.

Scooby-Doo si Misterul Piramidei ii asteapta pe toti spectatorii, cu mic, cu mare sa desluseasca alaturi de ScoobyFreddyVelma, Shaggy si Daphne enigmele din Egipt intr-un eveniment cu totul si cu totul special la Sala Palatului pe 20 martie.

Biletele pentru evenimentul “Scooby-Doo şi Misterul Piramidei” se găsesc în reţeaua Eventim – magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, librăriile Humanitas şi Cărtureşti, la casa de bilete a Sălii Palatului şi online, prin www.eventim.ro, la preţuri variind în funcţie de apropierea de scenă: categoria VIP – 250 de lei pentru adulţi şi copii; categoria I – 180 de lei pentru adulţi şi 140 de lei pentru copii, categoria II – 150 de lei pentru adulţi şi 120 de lei pentru copii, categoria III – 115 lei pentru adulţi şi 90 de lei pentru copii, categoria IV – 80 de lei pentru adulţi şi 65 de lei pentru copii.

Un eveniment marca Phoenix Entertainment.

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 19 aprilie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9763 RON
GBP 1 x GBP = 5,8158 RON
USD 1 x USD = 4,6625 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 20 aprilie 2024

Acum la Bucureşti
6 °C

Nori împrăștiați

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner