Scooby-Doo si Misterul Piramidei – ziua I

Prima pagină » Noutăţi » Evenimente » Scooby-Doo si Misterul Piramidei – ziua I
Data Marti, 18 Februarie 2014
Ora 19:00
Locatie Sala Palatului, Bucuresti, Romania
Adresa Strada Ion Campineanu nr.28, Sector 1

Phoenix Entertainment prezintă, pentru prima dată în România, un spectacol inedit dedicat copiilor de toate vârstele: Scooby-Doo şi Misterul Piramidei. Evenimentul va avea loc la Sala Palatului pe 18,19,20 şi 21 februarie 2014.
Cel mai cunoscut şi mai iubit erou canin din lumea fascinantă a desenelor animate, Scooby-Doo, va parcurge o călătorie până în îndepărtatul şi toridul Egipt pentru a lua parte la o nouă aventură. Scooby nu va fi singur, ci însoţit de prietenii săi Shaggy, Fred, Velma şi Daphne în încercarea de a descifra misterul piramidei Faraonului Hatshepsut. Dar investigaţia lor nu va fi lipsită de obstacole. Gaşca specializată în rezolvarea misterelor va confrunta mumii răuvoitoare şi alte capcane amplasate cu atenţie de mii de ani în piramida egipteană.
Spectacolul, produs de Warner Bros., este unul de mare amploare şi elaborat cu multă atenție pentru detalii, cu un scenariu de acţiune presărat de momente umoristice, cu doze de suspans şi aventură, cu muzică şi comedie, şi cu multe alte surprize, totul pentru o seară de neuitat petrecută în familie.
Scooby-Doo şi Misterul Piramidei este mai mult decât un show pentru copii, el poate fi gustat şi de părinţi, întrucât nu reprezintă numai o poveste ruptă din desenele animate, ci o lecţie de viaţă care ne dovedeşte cum prietenia şi isteţimea ne pot ajuta să ne înfruntăm temerile şi să descoperim adevărul, restabilind dreptatea şi ordinea.
Scooby-Doo şi Misterul Piramidei îi aşteaptă pe toţi spectatorii, cu mic, cu mare să desluşească alături de Scooby, Freddy, Velma, Shaggy şi Daphne enigmele din Egipt într-un eveniment cu totul şi cu totul special la Sala Palatului în datele de 18, 19, 20 şi 21 februarie. Show-urile vor începe de la ora 19:00, iar accesul publicului în sală va fi posibil începând cu ora 18:00.
Biletele sunt disponibile în rețeaua Eventim – magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, librăriile Humanitas și Cărturești, la casa de bilete a Sălii Palatului și online la urmatoarele preturi:

După această perioadă de prețuri reduse, începând cu 3 august 2013, biletele vor costa după cum urmează:
Categoria Vip – 250 de lei pentru adulți și copii;
Categoria I – 180 de lei pentru adulți și 140 de lei pentru copii;
Categoria Ii – 150 de lei pentru adulți și 120 de lei pentru copii;
Categoria Iii – 115 lei pentru adulți și 90 de lei pentru copii;
Categoria Iv – 80 de lei pentru adulți și 65 de lei pentru copii.

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 14 aprilie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9714 RON
GBP 1 x GBP = 5,8281 RON
USD 1 x USD = 4,6645 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 14 aprilie 2024

Acum la Bucureşti
27 °C

Cer senin

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner