Scorpions este primul cap de afiș al festivalului Midalidare Rock In The Wine Valley 2023

Prima pagină » Noutăţi » Actualităţi » Scorpions este primul cap de afiș al festivalului Midalidare Rock In The Wine Valley 2023

SCORPIONS este prima trupă anunțată pentru cea de-a treia ediție Midalidare Rock In The Wine Valley. Festivalul va avea loc în perioada 30 iunie (vineri) – 2 iulie (duminică) 2023.

Suntem bucuroși să putem începe cu SCORPIONII, care nu au nevoie de prezentare. Adevărate legende ale muzicii rock, care pentru prima dată în Bulgaria vor interpreta melodii de pe ultimul lor album „Rock Believer” și bineînțeles toate clasicele pe care le cunoaștem și le cântăm cu toții

spun organizatorii.

SCORPIONS își continuă turneul mondial, cu care, pe lângă al 19-lea album de studio, marchează și 50 de ani de la debutul lor „Lonesome Crow”. La „Rock Believer” trupa a lucrat pentru prima dată cu fostul baterist Mötorhead, Mikkey Dee. „Am înregistrat noul album live împreună într-o singură cameră, așa cum s-a făcut în anii 80”, spune vocalistul trupei Klaus Meine, iar chitaristul Rudolf Schenker adaugă: „Este o onoare să fiu din nou în turneu cu trupa și să cânt în fața a mii de oameni, prezentarea muzicii lor noi este ceva foarte special în cariera noastră.
SCORPIONS sunt trupa rock numărul 1 din Germania și una dintre cele mai importante trupe rock din întreaga lume. SCORPIONS au vândut peste 120 de milioane de albume, au susținut peste 5.000 de concerte și au creat clasicul „Wind Of Change”, care a dominat topurile muzicale din întreaga lume, precum și hituri precum „Rock You Like A Hurricane”, „Still Loving You”, „Send Me An Angel” și multe altele. Au câștigat numeroase premii și au o stea pe Hollywood Rock Walk of Fame.
De astăzi, biletele de o zi pentru 30 iunie sunt la vânzare, la prețul de 90 BGN. În plus, un număr limitat de bilete Backstage Tour sunt lansate, oferind fanilor o privire în culisele festivalului și văzând trupele din lume în turneu. „Turul în culise” ce are un preț de 20 BGN și este valabil numai pentru deținătorii de bilete de trei zile. Acestea vor fi disponibile pentru cumpărare până pe 27 noiembrie (duminică). Biletele de trei zile pentru întregul festival au un preț de 130 BGN.

Midalidare Rock In The Wine Valley are loc în perioada 30 iunie – 2 iulie 2023.

Biletele sunt puse în vânzare în rețeaua Eventim din toată țara, precum și în OMV, Centrul de bilete al Palatului Național al Culturii, Technopolis și Poșta Bulgară.
Copiii sub 12 ani intră fără bilet.
Biletele își vor păstra prețurile până la sfârșitul anului.

  • 90 BGN – bilet de o zi pentru 30 iunie cu titlul de afiș SCORPIONS
  • 130 BGN – bilet de trei zile pentru întregul festival
    Informații complete despre Midalidare Rock In The Wine Valley
    https://midalidarerock.bg
Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 1 decembrie 2023

EUR 1 x EUR = 4,9726 RON
GBP 1 x GBP = 5,7463 RON
USD 1 x USD = 4,5313 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 1 decembrie 2023

Acum la Bucureşti
7 °C

Câțiva nori

Vezi mai multe orașe →

Reducere 1% la PC Garage

Click pe imaginea de mai sus, sau foloseste codul FN7MKAFI in cosul de produse!

E-zine.ro is a Thomann Partner