Scurtmetraje romanesti la Cannes

Prima pagină » Noutăţi » Lansări » Scurtmetraje romanesti la Cannes

Doua scurtmetraje romanesti s-au inscris la Short Film Corner, un spatiu de promovare a filmelor ce functioneaza la Palais des Festivals de la Cannes, intre 16 si 26 mai, in paralel cu renumitul festival.

Short Film Corner pune la dispozitia participantilor la Festivalul de la Cannes si la Marche du Film (piata de film) 20 de ecrane interactive pe care pot fi urmarite scurtmetrajale, trei sali foarte mici de proiectie (cu trei pana la noua locuri), o sala de conferinte si una de intalniri, conform site-ului evenimentului.

Inscrierea filmelor la acest eveniment organizat de Asociatia franceza a festivalului international de film se face contra cost. Scopul programului este de a facilita tranzactiile de drepturi de distributie ale filmelor si intalnirile intre oamenii din domeniu.

Printre titlurile inscrise anul acesta se numara si Ultimul tango la Bucuresti, in regia lui Valentin Partenie (care a mai realilzat scurtmetrajul Carne, prezentat la Festivalul Anonimul anul trecut), si La Nic de Patricia Radoi. Primul este o productie independenta a firmei X-treme Media, cel de-al doilea, avandu-i in distributie pe Adrian Pintea si Irina Dinescu, a fost inclus in 2006 in sectiunea Zilele filmului romanesc de la TIFF 2007.

Evenimente Recomandate
Symphony X confirmati la Posada Rock Festival 2024

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 24 iulie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9729 RON
GBP 1 x GBP = 5,9082 RON
USD 1 x USD = 4,5749 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 24 iulie 2024

Acum la Bucureşti
27 °C

Câțiva nori

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner