Seara Medievala in Parcul Mogosoaia

Prima pagină » Noutăţi » Evenimente » Seara Medievala in Parcul Mogosoaia

Data Sâmbătă, 17 Noiembrie 2018
Ora 04:00
Locație Parcul Mogosoaia, București, România

Dedicat iubitorilor universului fantastic, al povestilor si legendelor evenimentul “Seara Medievala” este spatiul in care istoria se imbina cu fantezia, unde iti poti regasi eroii copilariei, te poti intoarce in timp in evul mediu , chiar pe locul unde altadata se aflau Codrii Vlasiei, in curtea unui superb palat în stil arhitectural românesc renascentist sau stil brâncovenesc, o combinație de elemente venețiene cu elemente otomane, ce se afla pe marginea raului Colentina.
Evenimentul “ Seara Medievala” vizeaza imbinarea in cadrul unui eveniment unitar a spectacolelor muzicale, performing arts, teatru, workshopuri, expozitii de arta si targ mestesugaresc; se va evidentia astfel, bogatia culturii traditionale in spatiul european, promovarea si sprijinirea artistilor si a creatiei contemporane.
Proiectul subliniază importanta rolului culturii pentru promovarea identităţii naţionale, asigurarea coeziunii economico-sociale şi creşterea calităţii vieţii locuitorilor prin asigurarea accesului la valorile culturale. Scopul proiectului este să diversifice oferta culturală şi să ofere noi modalităţi de valorificare a potenţialului local existent, stimulând consumul cultural ca opţiune pentru petrecerea timpului liber pentru publicul larg/ turişti.
Viitor si trecut.
Tehnologie si natura.
In acest fel specificul istoric, geografic și fizic al Palatului Mogosoaia contureaza ideal caracterul acestui eveniment.

Nomen Est Omen

Ambient Folklore

Caravana Mestesugurilor

Medieval Art

Hypnosis

https://www.facebook.com/events/1925679117513546/


Mai multe detalii la https://www.facebook.com/events/1925679117513546

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 26 februarie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9753 RON
GBP 1 x GBP = 5,8238 RON
USD 1 x USD = 4,5970 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 27 februarie 2024

Acum la Bucureşti
7 °C

Cer fragmentat

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner