Sex Pistols revine pe scena

Prima pagină » Noutăţi » Actualităţi » Sex Pistols revine pe scena

Sex Pistols revine pe scena cu un concert in Marea Britanie

Legendara trupa punk The Sex Pistols a anuntat ca va sustine un concert care va marca a 30-a aniversare a lansarii albumului "Never Mind the Bollocks", la Brixton Academy din Londra, pe 8 noiembrie, potrivit BBC News. Membrii trupei, John Lydon, Steve Jones, Paul Cook si Glen Matlock, s-au despartit in 1978, s-au reunit apoi pentru un turneu mondial in 1996 si au cantat impreuna ultima data in 2003.

Albumul "Never Mind The Bollocks… Here’s The Sex Pistols", care cuprindea piesele "God Save the Queen" si "Anarchy in the UK", a provocat controverse cand a fost lansat, in octombrie 1977. Dar materialul a fost definitoriu pentru miscarea punk si este considerat in prezent unul dintre albumele care au avut cea mai mare influenta in istoria rock-ului.

Discul va fi reeditat pentru a marca aniversarea, si patru single-uri, " God Save the Queen", "Anarchy in the UK", "Pretty Vacant" si "Holidays In The Sun", vor fi reeditate pe vinil.

Revista "NME" duce o campanie pentru a aduce "God Save the Queen" pe primul loc in topurile britanice, dupa ce, la lansarea initiala, nu a reusit aceasta performanta. Piesa a fost initial interzista de BBC si apoi a ajuns pe locul doi, in perioada jubileului de argint al reginei, dar exista teorii care spun ca topurile au fost manipulate pentru a evita un moment jenant.

Evenimente Recomandate
Symphony X confirmati la Posada Rock Festival 2024

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 12 iulie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9749 RON
GBP 1 x GBP = 5,9053 RON
USD 1 x USD = 4,5873 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 12 iulie 2024

Acum la Bucureşti
25 °C

Cer senin

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner