SISTEM au filmat un nou videoclip

Prima pagină » Noutăţi » Evenimente » SISTEM au filmat un nou videoclip

Dupa ce primul single de pe albumul “SisTeMpo” – piesa “Never” – a stationat peste 26 de saptamani in RT 100, la sfarsitul anului trecut a fost lansat noul single al grupului intitulat “Soare”. Aceasta piesa apare pe album in 2 variante – ritmata si lenta. In timp ce varianta ritmata putea fi auzita pe radio inca de la sfarsitul anului trecut, pentru videoclipul care tocmai a fost filmat s-a ales varianta lenta. Este important de subliniat faptul ca aceasta este prima “balada” din repertoriul grupului SISTEM de pana acum, dar desi butoaiele nu se mai aud in aceasta piesa, exista multe instrumente de percutie in orchestratia ei. Tot la capitolul “premiere” se inscrie si faptul ca acesta este primul clip SISTEM filmat in pelicula.

Scenariul clipului, creat de regizorul Dragos Buliga si transpus in imagine de Serban Ionescu, relateaza o poveste de dragoste cu sfarsit tragic. Vidoclipul abunda in personaje care capata personalitati puternice prin costumatiile si make-up-ul realizate de Costin Voicu. Filmarile au inceput duminica 4 martie in incinta fabricii Faur, intr-un décor sumbru amplificat de vremea innorata si ploioasa. Partea a doua a clipului a fost filmata deabia 4 zile mai tarziu, pe acoperisul unui bloc din centrul Bucurestiului. Povestea clipului se va derula in doua planuri, unul intunecat si celalalt luminos si plin de culoare, acesta fiind si motivul pentru care cea de-a doua zi de filmare a fost amanata pana cand a existat siguranta ca soarele va straluci pe cer pana la apus.

Filmarile nu s-au desfasurat fara mici peripetii. La prima locatie de filmare – in incinta fabricii Faur – solul era acoperit cu o pulbere neagra si foarte fina care era ridicata permanent in aer de rafalele de vant. In concluzie, toata lumea fara exceptie “rontaia” la un moment dat la unison nisipul cu pricina care intra cu mare usurinta peste tot – in nas, in gura, in urechi, in ochi! Noroc cu ploaia care a venit la un moment dat si a lipit tot nisipul de pamant! Cea de-a doua locatie a pus cele mai mari probleme. Fiind terasa unui bloc de 9 etaje toata lumea era cu ochii pe toata lumea ca nu cumva cineva sa cada in gol. Cele mai multe emotii le-a creat Phlo care filma un fel de videoclip paralel cu camera proprie si care se apropia foarte des de marginea terasei.

Videoclipul “Soare” va putea fi vizionat pe canalele TV muzicale in aproximativ doua saptamani.

Evenimente Recomandate
Symphony X confirmati la Posada Rock Festival 2024

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 12 iulie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9749 RON
GBP 1 x GBP = 5,9053 RON
USD 1 x USD = 4,5873 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 13 iulie 2024

Acum la Bucureşti
24 °C

Cer senin

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner