Sister Bliss in Club Kristal

Sister Bliss, membra a trupei Faithless, va mixa in clubul bucurestean Kristal pe 16 noiembrie, dupa cum a declarat pentru NewsIn reprezentantul clubului, Alexandra Neagoie. In deschiderea show-ului va mixa DJ-ul rezident al clubului, DJ Chriss. Pretul biletelor nu a fost inca stabilit, dar "oricum nu o sa fie foarte mare pentru ca noi intotdeauna incurajam tinerii sa vina", a spus Neagoie.

Maxi Jazz si Sister Bliss sunt cei doi membri ai trupei Faithless care apar pe scena, iar Rollo Armstrong este producatorul si "creierul" Faithless, care apare foarte rar pe scena. Printre cele mai cunoscute hituri ale trupei infiintate in 1995 se numara "Insomnia", "Good Is A DJ", "Salva Mea", "Miss U Less See U More", "One Step Too Far" (cu Dido, sora lui Rollo – n.r.) sau "Why Go?".

Faithless a fost de trei ori in Romania, pentru un concert sustinut la Arenele Romane, in 2005, in 1998, pentru un spectacol la Sala Polivalenta, dar si in 2006, cand trupa a concertat la "B’Estival", in fata a peste 15.000 de persoane.

Ti-a placut articolul ? Nu uita de share: