Sister Bliss in Club Kristal

Prima pagină » Noutăţi » Evenimente » Sister Bliss in Club Kristal

Sister Bliss, membra a trupei Faithless, va mixa in clubul bucurestean Kristal pe 16 noiembrie, dupa cum a declarat pentru NewsIn reprezentantul clubului, Alexandra Neagoie. In deschiderea show-ului va mixa DJ-ul rezident al clubului, DJ Chriss. Pretul biletelor nu a fost inca stabilit, dar "oricum nu o sa fie foarte mare pentru ca noi intotdeauna incurajam tinerii sa vina", a spus Neagoie.

Maxi Jazz si Sister Bliss sunt cei doi membri ai trupei Faithless care apar pe scena, iar Rollo Armstrong este producatorul si "creierul" Faithless, care apare foarte rar pe scena. Printre cele mai cunoscute hituri ale trupei infiintate in 1995 se numara "Insomnia", "Good Is A DJ", "Salva Mea", "Miss U Less See U More", "One Step Too Far" (cu Dido, sora lui Rollo – n.r.) sau "Why Go?".

Faithless a fost de trei ori in Romania, pentru un concert sustinut la Arenele Romane, in 2005, in 1998, pentru un spectacol la Sala Polivalenta, dar si in 2006, cand trupa a concertat la "B’Estival", in fata a peste 15.000 de persoane.

Evenimente Recomandate
Symphony X confirmati la Posada Rock Festival 2024

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 12 iulie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9749 RON
GBP 1 x GBP = 5,9053 RON
USD 1 x USD = 4,5873 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 12 iulie 2024

Acum la Bucureşti
25 °C

Cer senin

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner