Smurfs – live on stage – reguli de acces

Bucuresti, 11 octombrie 2017 – In cateva zile mult indragitii pitici albastri ii conduc cu entuziasm pe cei mici in minunata lume a strumfilor, in premiera pe scena Salii Palatului din Bucuresti, pe data de 15 octombrie cu incepere de la ora 19.00.

Toate persoanele care au un bilet valid / o invitatie la acest spectacol sau care isi vor cumpara sunt rugate sa citeasca urmatorul regulament de participare la eveniment:

 • toate acest masuri sunt luate pentru siguranta tuturor participantilor;
 • evenimentul se va incheia in jurul orei 21.30.

Spectatorii sunt rugati sa ajunga incepand cu ora 17:45, pentru ca accesul sa se desfasoare in conditii optime si pentru a nu rata inceputul show-ului.

Copiii vor avea acces gratuit daca nu au 3 ani impliniti si doar daca sunt respectate conditiile de mai jos:

 • la intrare se va prezenta un act doveditor al varstei copilului;
 • copiii vor fi tinuti in brate de parinti;
 • organizatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru supravegherea copiilor;
 • minorilor cu varsta de 3 ani impliniti li se va permite accesul in incinta locatiei doar pe baza unui bilet valid.

 

In sala NU va fi permis accesul cu:

 • artificii;
 • orice fel de conserve, sticle din material plastic, sticle din sticla (inclusiv sticlele de parfum de orice cantitate), bidoane de plastic, cutii de bautura;
 • bannere susținute de bețe;
 • spray-uri, scaune, arme, obiecte contondente, umbrele;
 • bautura alcoolica, mancare;
 • animale de companie;
 • medicamente cu efect halucinogen; daca sunteti suferind, va rugam insitent sa aveti un act doveditor la dumneavoastra pentru a nu vi se confisca pastilele, mancarea etc;
 • lanturi, bagaje voluminoase, lasere;
 • aparate foto profesionale cu obiectiv detasabil;
 • aparate de inregistrare audio-video, tablete de orice fel sau aparate GoPro.

Informații importante:

 • TOTI spectatorii sunt rugati sa pastreze permanent biletele / invitatiile asupra lor!
 • dupa ce s-a facut accesul, spectatorii sunt rugati sa nu paraseasca incinta Salii Palatului, in coz contrar biletul isi pierde valabilitatea;
 • la pauza toti cei care vor iesi pentru o “gura” de aer sau de tigara vor primi bratari;
 • rugam spectatorii sa pastreze linistea pentru a nu deranja artistii si pentru a nu deranja ceilalti participanti la eveniment;
 • cand iesiti din sala in timpul spectacolului va rugam sa trageti cortina dupa Dvs.;
 • telefoanele vor fi date pe silent mode sau vibratii, fara sonerie;

 

Fotografii acreditati sunt rugati sa nu deranjeze spectatorii!

 • fotografii care nu respecta conditiile organizatorului vor fi sanctionati (nu vor mai primi acreditare din partea organizatorului)! Detalii, la intrare;
 • fotograful oficial este singurul care poate trage cadre pe toata durata concertului.

Invitatii si acreditari de presa

 • toate invitatiile personalizate vor putea fi ridicate la poarta 9, acreditarile de presa vor fi date la poarta 10!

VA MULTUMIM!!

Prețul unui bilet variaza intre 59 lei si 249 lei si se va putea achiziționa si in ziua evenimentului de la Casa de Bilete a Salii Palatului.

———————————————————————————————————————

 

Decoruri viu colorate, omuleti albastri din alta lume, muzica cat curpinde, poveste si o groaza de invataminte, toate pentru copilul din tine.

Un  eveniment ce va aduce bucurie pe chipurile tuturor! Vino si tu!

Asadar, Marele strumf, Strumful iscusit, Smurful cel lenes, Strumful morocanos  si adorabila Smurfette calatoresc pentru prima data in Romania din indepartatul tinut, pentru a transforma zilele racoroase de toamna intr-o primavara calda si primitoare. Pana si vrajitorul viclean, Gargamel, si cei 3 papusari vor insoti micile creaturi albastre in fantastica peripetie a strumfilor. 

Povestea noastra se desfasoara cand natura inverzeste, soarele straluceste toata ziua sus pe cerul albastru. Primavara mult-asteptata de toti strumfuletii, perioada cea mai indragita din an, vremea perfecta in care omuletii se pregatesc cu emotie de “Parada Primaverii”. Cineva, in umbra, ii pandeste, insa… E Gargamel… In timp ce strumfii mici si draguti canta si petrec cu veselie, vicleanul Gargamel vrea cu orice pret sa le strice petrecerea si pune la cale un siretlic, pacalind-o pe Mama Natura.

Vino sa urmaresti live deznodamantul povestii indragitilor strumfi si sa ai parte de un super eveniment, foarte simpatic atat pentru copii, parinti cat si pentru bunicuti! Doar impreuna strumfii sunt puternici!

Suplimentar:

Blegianul Pierre Culliford, cunoscut sub pseudonimul artistic –Peyo-, a creat faimoasele personaje, dintr-o joaca, pentru banda desenata “Johan et Pirlouit”, in 1958.

Redactorul-sef al revistei unde erau publicate desenele lui Peyo a remarcat succesul omuletilor albastri si… de aici a inceput totul!

 

BILET INTREG – varsta (13-99 ani)

VIP – 249 lei

Categoria 1 – 169 lei

Categoria 2 – 149 lei

Categoria 3 – 119 lei

Categoria 4 – 79  lei

 

 

 

BILET COPII- varsta (3-12 ani)

VIP – 249 lei

Categoria 1 – 129 lei

Categoria 2 – 119 lei

Categoria 3 – 89 lei

Categoria 4 – 59  lei – suplimentate!

Copii in varsta de 2 ani (aici intrand si copiii care nu au implinit 3 ani in ziua evenimentului) nu platesc bilet!

 

POVESTEA STRUMFILOR

Intr-un Ev-Mediu imaginar, undeva prin Europa noastra, 100 de pitici albastri, cu pantaloni si bonete albe, locuiesc linistiti si fericiti in casute sapate in ciuperci multicolore. Toti au in jur de 100 de ani, mai putin unul dintre ei. Strumful glumet, strumful lenes, strumful morocanos, strumful iscusit, strumful cu ochelari, o strumfita si Marele strumf, cu barba alba si boneta rosie – inteleptul piticilor,  cel mai batran dintre toti, ce a a dunat 542 de ani. Inalti de-o palma, vegetarieni, traiesc si se conduc dupa un cod moral propriu, bazat pe respectul reciproc.

De mai multe ori au incercat sa se conduca dupa legile omenesti, dar nu le-a iesit, asa ca au renuntat, ne povestesc benzidesenateromanesti.blogspot.ro.

Dusmanul si una dintre rarele prezente omenesti in universul strumfilor este vrajitorul Gargamel, cel care ii vaneaza pentru ca a citit el undeva ca pulpita de strumf serveste la fabricarea Pietrei Filozofale. Motanul sau, Azrael, e convins ca nu exista ceva mai bun pe pamant decat carnita de strumf. Multe dintre povestirile desenate cu micii omuleti albastri au ca subiect stradania vrajitorului malefic sa-i prinda, in timp ce aceştia fac tot posibilul să scape din capcanele sale si sa-l puna in situatii stanjenitoare.  Iar atunci cand nu au de-a face cu Gargamel, strumfii traiesc aventuri incredibile.

Poate nu stiati! Cuvantul “strumf” a fost inventat de Pierre Culliford (Peyo), parintele strumfilor, la o cina cu Franquin, un alt mare desenator belgian, cand i-a cerut acestuia sa-i dea solnita si nu gasea cuvantul (“da-mi si mie… strumfita”), dupa care discutia dintre ei a continuat in limbajul simpatic: strumf. Foarte important de subliniat e ca acest “limbaj strumfesc” a constituit subiectul unui eseu foarte serios scris de marele Umberto Eco (scriitor italian, editor, filosof si semiotician), iar in anii ’90 fiind  editat chiar si un dicţionar franco-strumf!

Desenele animate aduc o si mai mare vizibilitate piticilor albastri, asa ca au fost comercializati si sub forma de figurine de plastic, jucarii de plus, jocuri video etc.

In 1989, se deschide – dupa modelul Disney – si un parc de distractii strumf in Franta.

Multumim benzidesenateromanesti.blogspot.ro!!


Ți-a plăcut articolul? Distribuie pe
 • Distribuie pe Pinterest
 • Distribuie pe Whatsapp
Apreciază articolul

Alte articole